Linki - strony, muzyka i inne ciekawe informacje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widzę, że Uirapuru mnie promuje
Dzięki za miłe komenty
najprawdopodobniej komiks ten ukaże się w najbliższym wydaniu magazynu "Sztuki Walki"
a to mój komiks internetowy o którym już wcześniej wspomniał Uirapuru [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ADULTS ONLY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ołówkiem i dwoma mazakami 8)
obrabiam w PS
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczerze to bardzo mnie to rozśmieszyło, a znalezione przypadkiem:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Źródło (żeby nie było, że ośmieszam grupę):
Mam nadzieję, że wszyscy zrozumią dlaczego mnie to cieszy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
od lat zajmuje się sztukami walki, od roku prowadzę też poprzez własną firmę portal internetowy - (aktualnie w fazie rozwijania) o sztukach walki.
W ramach portalu tworzymy też sklepy internetowe w których znaleźć będzie można wszelkie oryginalne akcesoria do sztuk walk, sprowadzane wprost od oryginalnych ich twórców, z krajów-ojczyzn danych sztuk walk.
Od jakiegoś czasu - 1 miesiąc rozwijamy sklep capoeira, w pełni poświęcony właśnie produktom do Capoeira, narazie mamy głównie największy wybór w Polsce oryginalnych instrumentów brazylijskich, od najważniejszych jak berimbau, pandeiro do takich jak agogo, caixa, tan tany, surdosy, tamborimy :-)
Wkrótce sprowadzimy inne produkty 8)
Pytanie moje jest takie jako że jestem nowy na forum czy można podać link do sklepu jak też może - co uważam za lepsze rozwiązanie, stworzyć osobny temat na sklep, pisalibyście też swoje wrażenia ze sklepu, wasze pomysły na rozwiązania oraz towary jakie chcielibyście kupić
Nie umieszczam od razu linku tylko najpierw pytam co i jak Proszę o odp.
Sprzedajemy też przez Allegro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poszukuję pilnie. Z góry dzięki za pomoc.
Axe!
Napisano Ponad rok temu
Królowe samby, japońskie gejsze, sobowtóry Amy Winehouse, a także wiele innych kolorowych postaci pojawiło się na plaży w dzielnicy Copacabana w Rio de Janeiro podczas trzynastej dorocznej parady Gay Pride. Organizatorzy imprezy spodziewali się przybycia ponad miliona osób, a samą paradę otworzył gubernator stanu Rio de Janeiro Sergio Cabral. Tematem przewodnim tegorocznego spotkania była walka z homofobią, a także pomysł wprowadzenia regulacji prawnych sankcjonujących wszelkie przejawy agresji wobec gejów lub lesbijek.
To może tranzystorka?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaki masz cordao ??
- Ponad rok temu
-
Capoeira w Szczecinie
- Ponad rok temu
-
etykieta