Allen Elishewitz "Pirate"
Napisano Ponad rok temu
Chyba domyślasz się, jakie jest moje zdanie na temat kolekcjonowania noży...?Sid.. jest cos takiego co sie nazywa kolekcjonerstwo. Nie kazdym nozem trzeba od razu pruc blache.
Napisano Ponad rok temu
Inna bajka to stosunek jakość/cena :roll: Nóż kosztuje ZNACZNIE więcej, niż byłbym w stanie wydać nawet gdybym był naćpany 8)
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Nie zapominaj jednak, że to jest custom. Zawsze można np. kupić sobie reprodukcję obrazu, wygląda niby tak samo, ale jak człowiek zacznie zwracać uwagę na detale - to od razu robi się zupełnie inna bajka :twisted: .Inna bajka to stosunek jakość/cena :roll: Nóż kosztuje ZNACZNIE więcej, niż byłbym w stanie wydać nawet gdybym był naćpany 8)
Zresztą różnica w cenie (X4) w porównaniu do np. Benchmade mod. 690
jest w moim zdaniem wręcz śmiesznie niska.
Ech, gdyby tak można było dziś kupić obraz Picassa w cenie 4 jego reprodukcji ....
Napisano Ponad rok temu
Ja nic nie poradzę na to że dla mnie (mój) nóż służy do cięcia, nie do oglądania przez szybkę i zastanawiania się ile procent mi ta inwestycja przyniosła przez ostatnie 30 dni.
Aaa... a jak bym Ci powiedział, że jest do wzięcia jakiś znany obraz (cena rynkowa - 50M $ okazyjnie, w cenie obniżonej do 20M $ to powiedziałbyś "zajebiście! taniocha!" ?
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Przypatrzcie się tym detalom ....
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ten patent do otwierania działa bardzo bardzo fajnie. Co prawda nie został od razu moim ulubionym niedoścignionym sposobem otwierania noża, ale działa całkowicie intuicyjnie, pewnie i przyjemnie.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zajebisty. Sam w sobie, z niczym specjalnie niespokrewniony, małe dzieło sztuki!
Pozdrawiam
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Ale ja to ja, na nadmiar kasy nigdy nie narzekalem
A fotki jak zwykle super.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strider SnG Gen.6
- Ponad rok temu
-
Moje zabawki na spacerku
- Ponad rok temu
-
Cold Steel Safe Keeper III
- Ponad rok temu
-
Spyderco Harpy
- Ponad rok temu
-
S&W HRT plus akcesoria
- Ponad rok temu
-
CRKT M60-14 plus MP-5
- Ponad rok temu
-
Kershaw "12 Meter"
- Ponad rok temu
-
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie .....
- Ponad rok temu
-
Najlepszy nóż nurkowy jaki widziałem
- Ponad rok temu
-
Foty techniczne... Microtech, Benchmade, Spyderco
- Ponad rok temu