Strider SnG Gen.6
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A Strider?
Co tu dużo gadać, pomacał na jednym zlocie i .......
Ale nie dał bym za niego tyle forsy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No przecież o to chodzi w tym przypadku, nie?
No dokładnie!!
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowionka,
Akme
Napisano Ponad rok temu
Mile
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Strider SnG Gen.6
Piękny, choć nieco bardziej podoba mi się większy SMF...A ten FRAME LOCK STABILIZER to świetny, genialnie prosty pomysł, aż dziwne, że nikt wcześniej na to nie wpadł.
Niestety daleko poza zasięgiem mojego portwela :wink: .
Napisano Ponad rok temu
A ten FRAME LOCK STABILIZER to świetny, genialnie prosty pomysł, aż dziwne, że nikt wcześniej na to nie wpadł.: .
Mini socom elite przeciez tez ma ogranicznik framelocka. Tyle ze troche inaczej zbudowany
Napisano Ponad rok temu
Mówisz o tym? Ale czy on także zabezpiecza przed nieporządanym ruchem w dwóch płaszczyznach czy tylko chroni przed nadmiernym odgięciem przy zamykaniu?:A ten FRAME LOCK STABILIZER to świetny, genialnie prosty pomysł, aż dziwne, że nikt wcześniej na to nie wpadł.: .
Mini socom elite przeciez tez ma ogranicznik framelocka. Tyle ze troche inaczej zbudowany
BTW: Sprawiłeś sobie KKamiLL nowego Micro? [/img]
Napisano Ponad rok temu
Mówisz o tym? Ale czy on także zabezpiecza przed nieporządanym ruchem w dwóch płaszczyznach czy tylko chroni przed nadmiernym odgięciem przy zamykaniu?:
Zabezpiecza tylko przed nadmiernym odgieciem.
Ale przeciez jakbys chcial zgiac framelocka w plaszczyznie skladania ostrza to ten stabilizer w SnG nie pomoze.
A przy nacisku wywolanym przez palec raczej nie ma szans tego tak wlasnie wygiac
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Zabezpiecza tylko przed nadmiernym odgieciem.Mówisz o tym? Ale czy on także zabezpiecza przed nieporządanym ruchem w dwóch płaszczyznach czy tylko chroni przed nadmiernym odgięciem przy zamykaniu?:
Ale przeciez jakbys chcial zgiac framelocka w plaszczyznie skladania ostrza to ten stabilizer w SnG nie pomoze.
A przy nacisku wywolanym przez palec raczej nie ma szans tego tak wlasnie wygiac
KKamiLL
No właśnie problem w tym, że szanse są (przy mocnym chwycie może sprężynować, a takie naprężenia są niekorzystne dla pewności trzymania blokady), a ten opatentowany Ricka Hinderera "FrameLock Stabilizer" działa podobno w obu płaszczyznach - to chyba nie jest "kapsel" tylko tulejka wchodząca też wgłąb, przynajmniej tak wynika z tego tekstu:Zabezpiecza tylko przed nadmiernym odgieciem.Mówisz o tym? Ale czy on także zabezpiecza przed nieporządanym ruchem w dwóch płaszczyznach czy tylko chroni przed nadmiernym odgięciem przy zamykaniu?:
KKamiLL
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ps: Wiadomo, że to zboczenie, ale jesli można podkrecić "zapas mocy" :wink: , to ja nie mam nic przeciwko 8) , zdjąłbym tylko nieco mocy z ceny ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Moje zabawki na spacerku
- Ponad rok temu
-
Cold Steel Safe Keeper III
- Ponad rok temu
-
Spyderco Harpy
- Ponad rok temu
-
S&W HRT plus akcesoria
- Ponad rok temu
-
CRKT M60-14 plus MP-5
- Ponad rok temu
-
Kershaw "12 Meter"
- Ponad rok temu
-
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie .....
- Ponad rok temu
-
Najlepszy nóż nurkowy jaki widziałem
- Ponad rok temu
-
Foty techniczne... Microtech, Benchmade, Spyderco
- Ponad rok temu
-
Spyderco Native
- Ponad rok temu