Gotów jestem zrzec się jej za odrobinę więcej MOCY NABYWCZEJ, no chociaż aby na tego striderka starczyło 8)Masz duzy zapas mocy kopiujacej
Pozdrowionka,
Akme
Strider SnG Gen.6
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam tylko nadzieje ze ten patent zostal jakos przetestowany a nie jest tylko dodatkiem z dorobiona historia majacym za zadanie podbijac cene noza
Napisano Ponad rok temu
Wygląda to logicznie - "tulejka" zapobiega ściśnieciu (w pionie) ramienia blokady przy mocnym chwycie a "kapselek" nie pozwala się mu zbytnio wychylić przy otwieraniu noża: , ale racja, że ma to sens tylko w nożach z "filozofią" Stridera.No w sumie jesli to ma rzeczywiscie pomagac to faktycznie w nozu klasy stridera mozna montowac takie elementy. Bo akurat ten nozyk jest chyba stworzony do zadan ciezszych niz krojenie buleczki.
Mam tylko nadzieje ze ten patent zostal jakos przetestowany a nie jest tylko dodatkiem z dorobiona historia majacym za zadanie podbijac cene noza
BTW - warto zauważyć, że substytut "ogranicznika otwarcia" w Sebi stanowi klips:
Napisano Ponad rok temu
Bo pytalem o to w innym topicu i nie dostalem odpowedzi.
Napisano Ponad rok temu
BTW - warto zauważyć, że substytut "ogranicznika otwarcia" w Sebi stanowi klips:
e tam to zadne zabezpieczenie choc trzeba CHCIEC zepsuc lock przy odginaniu bo normalnie to jeszcze nie slyszalem zeby ktos sie z podobnym wandalizmem spotkal. A ten dodatek do SnG to tez raczej bajer choc jak juz mamy tworzyc noz prawie niezniszczalny to jedzmy na calosc.
Kamil, jak sie chce to flicking jest mozliwy w seb ale ciezko to zrobic gdyz mimo iz gladko chodzi to jednak trzeba wiekszej sily do manewrowania ostrzem niz dajmy na to BM Axis czy linerlockach. Ale sie przyzwyczaja czlowiek i jest pelny luz. To tak jakby sebenza sama sie prosila zeby nie flickingowac. :wink: CRK uniewaznie gwarancje jak sie mimo wszystko z calej pary robi flickin' ale to juz trzeba byc jakims dziwako... :roll:
Napisano Ponad rok temu
CRK uniewaznie gwarancje jak sie mimo wszystko z calej pary robi flickin' ale to juz trzeba byc jakims dziwako... :roll:
to jest smieszne.
Ciekawe jak oni zamierzaja komus udowodnic ze noz sie zepsul od flickingu a nie np od rabania drewna?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Da sie to sprawdzic bez problemu. Albo akceptujesz ich warunki albo nie kupujesz Sebenzy, proste.
ok, zostawmy to bez komentarza :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozciałem sobie palec przez to
Napisano Ponad rok temu
Strider SnG Gen.6 ... tak sobie dziś strzeliłem
Piter.... a kiedy strzelisz teksto-tescik o SNG ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
potem powtarzamy czynność ostatnią
Od siebie dodam, że spleciona z 1 metrowych grubszych linek żeglarskich może służyć jako broń :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tego już nnie wiemSmoku a można prosić o rownie dokładny rys techniczny jak splatać takie linki by splot nie był kwadratowy a okragły?
Nauczyłem się na żeglarskim, ale tylko tego sposobu, choć coś jakby kojarzę, że trzeba te linki pod kątem zaplatać.....
Muszę spróbować metodą prób i błędów, może dojdę, to napiszę
PZDR
Napisano Ponad rok temu
O kurde!!!!
potem powtarzamy czynność ostatnią
Od siebie dodam, że spleciona z 1 metrowych grubszych linek żeglarskich może służyć jako broń :twisted:
Właśnie się zorientowałem, że ostatni etap jest źle narysowany
Powinien być tak jakby "odwrócony". Mam nadzieję, że mimo tego udało C się zapleść prawidłowo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
supełekno fajnie fajnie tylko jak to zakończyć?? nie można w nieskończoność zostają 4 końce i co z nimi?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Moje zabawki na spacerku
- Ponad rok temu
-
Cold Steel Safe Keeper III
- Ponad rok temu
-
Spyderco Harpy
- Ponad rok temu
-
S&W HRT plus akcesoria
- Ponad rok temu
-
CRKT M60-14 plus MP-5
- Ponad rok temu
-
Kershaw "12 Meter"
- Ponad rok temu
-
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie .....
- Ponad rok temu
-
Najlepszy nóż nurkowy jaki widziałem
- Ponad rok temu
-
Foty techniczne... Microtech, Benchmade, Spyderco
- Ponad rok temu
-
Spyderco Native
- Ponad rok temu