Co można ćwiczyć w Szczecinie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
polecam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pl. Zawiszy Czarnego 4
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
takie mam pytanko. też macie takie dziwne postawy?bylem kiedys na treningu wing tsun i postawa wymyslona przez tą mniszkę , pewnie wiesz o co chodzi, totalne dziwactwo.jest sens przyzwyczajac się do czegoś takiego?i spotkałem się też z takim pogladem ze style kung fu trzeba cwiczyc dużo dlużej niż np karate zeby zrobić z nich praktyczny uzytek.co ty na to?
co do tego że kungfu trzeba ćwiczyć dłużej niż karate - myślę że zarówno treningi WingTsun jak i CLF wyprowadzą Cię z tego błędu
sens przyzwyczajania się do takiego dziwactwa jest taki że jest to relatywnie skuteczne - instruktor wt powinien Ci zreszta objasnic dlaczego postawa jest taka a nie inna - jezeli chcesz mogę się rozpisać
tak więc polecam WT (a nie VT) w Szczecinie, prowadzi sh Grzegorz Wierzbicki (1 stopień mistrzowski),
tel. 0-504-025-906
treningi:
ul. Parkowa 64, dolna sala
wtorek i czwartek 20:00 - 22:00
najlepiej wpadaj do wszystkich sekcji po kolei i popatrz co Ci sie spodoba
pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja znam - sekcja karate shotokan na azs zajecia sa na akademi morskiej Mozesz tam wziac chyba nawet piwo i sobie w trakcie treningu popijac trenowalem tam bo bylo za darmo dopóki nie dowiedziałem sie że jak bede "tak mocno uderzał" to nikt nie bedzie chciał ze mna walczyćA znasz miejsca gdzie są lekkie treningi ?
Napisano Ponad rok temu
Co do niektorych pozycji z kung fu to nie wyobrazam sobie abym poruszajac sie na skrzyzowanych nogach przyjmował low kick
Więc zapraszam na trening... przyjdziesz i spróbujesz
Napisano Ponad rok temu
Karate Goju Ryu
Treningi 5x w tygodniu + sauna.
Cena 100 zł, możliwośc wykupienia innego pakietu
Adres:
ul. Ku Sloncu 140 (fitness na stolowka studencka)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Co do niektorych pozycji z kung fu to nie wyobrazam sobie abym poruszajac sie na skrzyzowanych nogach przyjmował low kick
Więc zapraszam na trening... przyjdziesz i spróbujesz
dobra mistrzu choc raczej sie spobuje bo nadaje sie do przyjmowania lowkicka tylko z pozycji walki z kyokushin ale chetnie zobzcze jak Ty przyjmujesz lowkick na skrzyzowanych nogach szacuneczek i pozdro
Napisano Ponad rok temu
2. To że ktoś naopowiadał Ci bzdur o przyjmowaniu low-kicka na skrzyżowane nogi to już nie mój problem...
3. Przyjdź i zobacz jak kopiemy a później się wypowiadaj... nie wrzucaj wszystkich szkół kung-fu do jednego worka. Bo to tak jakbyś stwierdził że Shotokan i Kyokushin to jedno i to samo
Napisano Ponad rok temu
Ps. akurat o choy li fut naopowiadano mi wiele dobrego (no vaseline)
Napisano Ponad rok temu
Poprostu skrzyżowane pozycje występują również w karate
A tak ogólnie biorąc to sprawdzają się, chociaż nie koniecznie przy łapaniu low-kicka... ale do tego to raczej żadna pozycja się nie nadaje... chyba że MY mamy takie miękkie nogi
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BJJ czy JJ
- Ponad rok temu
-
-- Co najlepiej trenowac ? --
- Ponad rok temu
-
Co ćwiczą Ci amerykanie - kurde?
- Ponad rok temu