Sztuka walki, broń, cokolwiek na 4 łebków
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
10 pompek Krzys, ale warto bylo:)
Napisano Ponad rok temu
A zamiast działka zainstaluj sobie ten psikacz gazu i sikaj nim ile wlezie
Napisano Ponad rok temu
Ta banda co mie sciga często jest podpita lub naćpana fetą . Tylko chodzą po dzielnicy i szukaja zaczepki . Lordzie nic nie nosze na wieszchu teraz mam tylko miotacz gazu bo pozbyłem się mojego kochanego walthera ppk 9 mm cs gas ze względu ryzyka wpadki , nosiłem go ukrytego ale samo wyjęcie odstraszało ludzi szukajacych zaczepki. Ps Tych co chca mie zabić odstrasza myśl ze moge być w coś uzbrojony hehe . koniec tematu .
"Nie bylbym paranoikiem gdyby wszyscy mnie ciagle nie sledzili, a szczegolnie fax szefa"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja polecam miecz dwu reczny ... wtedy to dopiero jak pojdzie fama "wujek Conan" to nikt Ci krzywdy nie zrobi ... dziecko, Polska na szczescie to nie dziki zachod ... masz odpowiednie srodki prawne by taka sprawe zalatwic.
Napisano Ponad rok temu
oby oni nie czytali tego forum
a jesli czytaja?? czlowieku, cos Ty zrobil?? sprzedales swoja spone na obrone przed nimi!! oj, niedobrze...bez kitu, kup sobie pancerniaka Grubbera
Napisano Ponad rok temu
Ja masz takie problemy ... to jest tutaj paru policjantow na forum ... PW do nich z prosba o porade ... nie sadze zeby Tobie odmowili pomocy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I nagle się okazuje, że jakoś nas już mniej zaczepiają
hmmm... i tu wyswietle krotkometrazowy film z fragmentami z mego zycia. otoz kooniu swoim cudowym zwrotem uswiadomil mi jedna rzecz - bandycka morda pomaga ;-) (dalej pije do koonia ;-) ). mnie prawie nikt nie zaczepia :-D
Napisano Ponad rok temu
Dobra, złap jednego z tych co Cię "ścigają", i poproś żeby się dokładnie wypytał swojego kumpla czy mu się podobało w pierdlu, i czy chciałby tam wrócić. Oraz czy poleca takie wakacje. Bo jeśli tak, to Ty się dasz pobić. Tyle że już trzy czy cztery razy zgłaszałeś się na Policję informując o tym że grozili Ci pobiciem, i że się bardzo boisz. I że jak Cię choćby dotkną, to natychmiast jedziesz najpierw na obdukcję, a potem na Policję. I posadzisz wszystkich na dłużej niż 9 miechów.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie pujde na policje i mam ku temu powodów pare . Zaczne od 1 wiedzą że miałem pistolet gazowy czyli kić dla mie . Jak miałem 15 lat miałem w sądzie dla niletnich sprawe ze chodziłem podchmielony .
Kić Ty chyba nie doceniasz surowości polskiego wymiaru sprawiedliwości 8O Kicia to dostaje staruszka co batonik w sklepie ukradła. Stary, jak wiedzą, że miałeś kiedyś giwerę i raz Cię złapali przed osiemnastym rokiem życia po spożyciu alkoholu, to masz kurwa krzesło jak nic
Napisano Ponad rok temu
Prosimy juz nie karmic Trola
Swoja droga ciekawy jestem w ktorej podstawowce OFEK podlaczyl komputery i siec internetowa .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak się prawnie zabezpieczyć w sytuacji walki ulicznej?
- Ponad rok temu
-
Co tu zastosowac ???
- Ponad rok temu
-
Kilka filmików z ustawek
- Ponad rok temu
-
Jak to się robi więzieniach
- Ponad rok temu
-
NOŻOWNIK
- Ponad rok temu
-
Znowu atak nożem
- Ponad rok temu
-
pomagać czy nie??
- Ponad rok temu
-
Policjant i jego pistolet
- Ponad rok temu
-
Kolejne starcie policja vs. czub z nozem...
- Ponad rok temu
-
Pytanko do policjantów i innchy funkcjonariuszy
- Ponad rok temu