Sztuka walki, broń, cokolwiek na 4 łebków
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na Twoim miejscu sprawdziłbym obie sekcje i gdyby boks był prowadzony przez rozsądnego trenera (nie wystawia początkujących do sparingów z zaawansowanymi, umie przekazać wiedzę itp.) to zostałbym tam.
Zresztą sam tak uczyniłem
O Capoeira zapomnij.
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem Twoje wkurwienie w tej sytuacji ale zrobiłeś dokładnie to co powinieneś - czyli nic. Czasem trzeba stulić uszy po sobie.
Napisano Ponad rok temu
Kurs początkowy to walka 1 na max. 4. Czyli coś w sam raz dla ciebie.
Kurs zaawansowany to 1 na 7 (z ograniczeniem, że maksymalnie 3 ma nóż).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przy okazji poznasz pewnie parę ciekawych osób z okolicy i choćby dzięki temu będziesz bezpieczniejszy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Równolegle trenuj np. zapasy - kiedyś gdzieś czytałem że w Zabrzu jest sekcja, więc poszukaj...
Napisano Ponad rok temu
a z tym gazem to wiesz zastanow sie...bo jesli tych 4 typkow mieszka u Ciebie na osiedlu lub w dzielnicy albo u Twojej laski to nawet jesli raz Ci sie z gazem uda to masz wiecej jak pewny powazny oklep przy nastepnej okazji...
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chlopie, o czym Ty w ogole piszesz? na 4? szybkie nogi, bo jestem pewien ze na 99% 4 nie rozjebiesz. Mozliwy atak wyprzedzajacy, cs+baton, ale 4? hmm...ja tego nie widze, niezaleznie co koledzy forumowicze napisza. kravka, kick, box, judo, kendo, czy inna capoeira moim zdaniem tu nie pomoze. To nie filmy a Ty nie jestes Seagalem albo Norrisem.
Nooo nie jak ktos mi powie ze z katana nie poradze sobie z 4 ema typkami . Ale to by byla jednorazowa akcja i dla nich i dla Ciebie (dozywocie za bawienie sie w wujka Conana) .
Kendo rulez .
Napisano Ponad rok temu
Nooo nie jak ktos mi powie ze z katana nie poradze sobie z 4 ema typkami . Ale to by byla jednorazowa akcja i dla nich i dla Ciebie (dozywocie za bawienie sie w wujka Conana) .
Kendo rulez .
hehe, dokladnie, pomoze, jednorazowo. Tylko po co?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak się prawnie zabezpieczyć w sytuacji walki ulicznej?
- Ponad rok temu
-
Co tu zastosowac ???
- Ponad rok temu
-
Kilka filmików z ustawek
- Ponad rok temu
-
Jak to się robi więzieniach
- Ponad rok temu
-
NOŻOWNIK
- Ponad rok temu
-
Znowu atak nożem
- Ponad rok temu
-
pomagać czy nie??
- Ponad rok temu
-
Policjant i jego pistolet
- Ponad rok temu
-
Kolejne starcie policja vs. czub z nozem...
- Ponad rok temu
-
Pytanko do policjantów i innchy funkcjonariuszy
- Ponad rok temu