Spyderco... wcale nie takie ładne :P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pomimo osłabiania ostrza ma przewagę nad kołkiem.
Też uważam że są brzydkie, alę znam warunki w których wybrałbym paskudnego wielbłąda olewając rączego rumaka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale te garby... Mi sie podobaja spyderco ale te, ktore nie wygladaja jak maly, zmutowany aligatorek z wieeelka glowa i malym tulowiem
Napisano Ponad rok temu
Dziurka nie jest zła... tylko niektóre kojarza mi sie z pterodaktylem :wink: . On tez był troche pokraczny...
Fakt, moj Dragonfly tez mi cos takiego przypomina, chociaz nazwa oznacza wazke a nie jakiegos krewniaka smoka 8)
A moim skromnym zdaniem, Spyderco fajne sa.
W filmach widzialem je conajmniej dwukrotnie:
w "Kryptonim Nina" Harvey Kitel usiowal nim skrzywdzic Brigit Fonde, a w "Kliencie" picus wyjadal nim oliwki z coktaili (to chyba byl model Police).
Napisano Ponad rok temu
Cynik: hasło "symetria" potraktowałem całkiem dosłownie, i o ile w garbatych klasykach jak Endura czy Delica od biedy symetrię odnaleźć się uda, tak w czymkolwiek z linerlockiem/microbarem symetrii już nie uświadczysz
A wszystkim narzekającym na garby z całego serca polecam popracowanie jakimś pajączkiem. Ten garb baaardzo zyskuje przy bliższym poznaniu 8)
Pozdrawiam,
AdamD
Guest_budo_Gacor_*
Napisano Ponad rok temu
Ja widziałem jeszcze police serated w sądnym dniu, denzel chcial nim pociąć klosza i z tego co pamiętam w bad boys, w akcji w kiblu w roligłównej wystąpił civilian.Dziurka nie jest zła... tylko niektóre kojarza mi sie z pterodaktylem :wink: . On tez był troche pokraczny...
Fakt, moj Dragonfly tez mi cos takiego przypomina, chociaz nazwa oznacza wazke a nie jakiegos krewniaka smoka 8)
A moim skromnym zdaniem, Spyderco fajne sa.
W filmach widzialem je conajmniej dwukrotnie:
w "Kryptonim Nina" Harvey Kitel usiowal nim skrzywdzic Brigit Fonde, a w "Kliencie" picus wyjadal nim oliwki z coktaili (to chyba byl model Police).
Napisano Ponad rok temu
Punisher - civilian
Byl jeszcze taki film z De niro i Snipesem, nazywal sie "The Fan" (fan) gdzie de niro byl komiwojazerem, chodzacym po firmach i sprzedajacym noze. Tam bylo pare Gerberow i Spyderco
To tak poza tematem.
Napisano Ponad rok temu
Dzien Proby - Police
... ale byl juz caly watek o nozach w filmach...
Pozdrowionka,
Akme
Napisano Ponad rok temu
To narzedzie, a nie panienka z Playboya.
Pajaczki sa super.
Napisano Ponad rok temu
Symetrii nie widze po prostu 8)
"Symetria jest estetyką głupców"
No, oczytani budowicze, skąd pochodzi cytat?
Garb jest miodzio, zgadzam się z Adamem. Co do estetyki to hmmm... mnie tam się Microtechy ni cholery nie podobają. No, LCC jest ładny od biedy, ale nie miałem okazji pomacać. I co, znaczy, że brzydkie są?
Tak więc będziemy mieli kolejną, niekończącą się wymiane poglądów, która daje się sprowadzić do starego, łacińskiego przysłowia
K.
Napisano Ponad rok temu
Quid penis aquam turbant?Tak więc będziemy mieli kolejną, niekończącą się wymiane poglądów, która daje się sprowadzić do starego, łacińskiego przysłowia
Napisano Ponad rok temu
W kazdym razie na pewno podobna wartosc merytoryczna
Nie przyslowia, ale dyskusji
Napisano Ponad rok temu
he he... Rybak - masz racje... bo ktora to juz bezsensowna dyskusja o urodzie spydercow?Quid penis aquam turbant?
Pozdrowionka,
Akme
Napisano Ponad rok temu
Quid penis aquam turbant?
Nice try, strzelaj dalej
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ile Osób Zaraziliście?
- Ponad rok temu
-
Moj pierwszy noż? Co sadzicie
- Ponad rok temu
-
Dominator kontra S...
- Ponad rok temu
-
Zwierciadelko powiedz przecie... ;)
- Ponad rok temu
-
CRKT Ryan PLan B, a Teklok
- Ponad rok temu
-
SERGIUSZ MITIN - "NOŻE"
- Ponad rok temu
-
Camillus Heat mój trzeci
- Ponad rok temu
-
Benchmade 350
- Ponad rok temu
-
Knife Throwing
- Ponad rok temu
-
Spyderco Paramilitary - recenzja i zdjęcia.
- Ponad rok temu