K A S T E T
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz, kastety są raczej niemile postrzegane.... pomijając ten skromny fakt, iż są nielegalne.....
Napisano Ponad rok temu
a co do ceny to zalezy - materiał, jakośc wykonania i wiele innych czynników-piekne sa niekture okazy kolekcjonerskie i nie tanie wcale -np. niemiecki z kolcami ozdabiany listkami debu, mosieżny .... hm pięknosci.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmmm... ale za 30 zeta to to raczej niebędzie wprawiał w zachwyt...
Ja widziałem cacko powyżej stówki w kształcie łapy wilka, oczywiście z małymi pazurkami. Fajnie mieć coś takiego, ale tylko gdy stoi na półce.
Napisano Ponad rok temu
a tak szczerze, to kastet możesz sobie zrobić z czegoś, tylko nie wiem po co ci on, jak kogos tym walniesz to ty masz problem a nie on.
Napisano Ponad rok temu
jak kogos tym walniesz to ty masz problem a nie on.
eee - on tez ma problem (zdrowotny) a ty idziesz siedziec...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spoko spoko bede go uzywal z rozwaga 8) ale opd na pytanie strace kupujac za 30 zl czy nie ??
Wiesz, jak koniecznie chcesz taki kastet to 30 zł, dobra cena. Tylko powiem ci to samo co cała reszta "PO CO CI ON" kastet dobrarzecz, pod warunkiem, że masz dożywocie w zawieszeniu, albo się zerwałeś z więżnia (ale wtedy lepszy pistol) , wtedy morzesz się nim pobawić :wink: . Ale jak spokojnie sobie żyjesz chodzisz grzecznie do pracy, to co w weeckend'y pniaka będziesz napieprzał ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
dziś w tvp
- Ponad rok temu
-
Gdy przeciwnik ma nóż...
- Ponad rok temu
-
ciekawa rzecz- Rekawice BHI do walki nozem
- Ponad rok temu
-
problem
- Ponad rok temu
-
walka nozem
- Ponad rok temu
-
Motylek - jak "machać" ?
- Ponad rok temu
-
Kama - poszukiwana instrukcja użytkowania :)
- Ponad rok temu
-
Kerambit czy Gunting ?
- Ponad rok temu
-
Seminarium we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
Kierowca zabił pasażera nożem sprężynowym
- Ponad rok temu