UFC 50 - The War of '04
Napisano Ponad rok temu
Przeciwnik Ortiza:
Evan Tanner
Marvin Eastman
Napisano Ponad rok temu
Tito Ortiz - 205 Ibs
Frank Trigg - 169 Ibs
Rich Franklin - 185 Ibs
Marvin Eastman - 204 Ibs
Tony Fryklund - 180 Ibs
Evan Tanner - 184 Ibs
Patrick Cote - 205 Ibs
Charuto Verissimo - 169 Ibs
Jorge Rivera - 184 Ibs
Travis Lutter - 199 Ibs
Ivan Salaverry - 184 Ibs
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Robbie Lawler - 185 Ibs
Zdjęcia widać skąd pochodzą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z Jakubkiem, który walczył 3 raz w ciągu 3 tygodni i miał kontuzjowany bark, dodam. A wygrał właśnie przez kimurę z półgardy na kontuzjowaną łapę. No ale wygrał...Przeciwnikiem Marvina Estmana będzie Travis Lutter z Lion's Den. Wygrał on w kwietniu z Grzegorzem Jakubowskim.
nie chcialbym tu podwarzac decyzji ale czy na przeciwnika jakim jest lutter czarny pas bjj, ktory naprawde jest swietnym zawodnikiem z wyzszych pulek nalezalo sie "przygotowac". Co mam na mysli czy takie co mi wyglada na "tlumaczenie" dlaczego grzegorz przegral nie pokazuje pelnego profesjonalizmu zawodnika a wrecz vice versa. Niczego tu nie insyuje ale wypowiedz mi wyglada "gdyby nie to, to i to, zapewne grzegorz by wygral" ayt ?
Napisano Ponad rok temu
dodajac to ze i tak jest ponoc cholernie silny, sadze ze przejedzie po swoim przeciwniku
Napisano Ponad rok temu
Czy by wygrał, to nie wiadomo, ale zapewne nie było by tak łatwo. A czarny pas w BJJ to jeszcze nie koniec świata i o umiejętnościach walki w MMA nie decyduje. Przykład? Mariusz Linke - brąz vs Andrzej Kulik - nic, pech, przypadek czy też inny powód, ale wynik wsyscy znamy. Wanderlei Silva do niedawna miał purpurę, a lał kogo popadło. Ale wracając do tematu, nie miałem nikogo zamiaru tłumaczyć, tylko wyjaśniałem zaistniałą sytuację, która to, być może, nie wszystkim była wiadoma. Pozdrawiam.nie chcialbym tu podwarzac decyzji ale czy na przeciwnika jakim jest lutter czarny pas bjj, ktory naprawde jest swietnym zawodnikiem z wyzszych pulek nalezalo sie "przygotowac". Co mam na mysli czy takie co mi wyglada na "tlumaczenie" dlaczego grzegorz przegral nie pokazuje pelnego profesjonalizmu zawodnika a wrecz vice versa. Niczego tu nie insyuje ale wypowiedz mi wyglada "gdyby nie to, to i to, zapewne grzegorz by wygral" ayt ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O właśnie o tym ci mówił Atalla. Ty się za dużo na niuniach koncentrujesz.Nie zajmujcie sie glupotami tylko popatrzcie na te niunie ,ktore sa w tle wazenia miodzio
Napisano Ponad rok temu
co do walki mariusza ... jak to mawiaja luck is a skill ... a wracajac do grzeska w sumie o co mi chodzilo jest to, ze nawet wand nie walczy w kilku galach przed waznymi zawodami ayt - jak ktos kiedy powiedzial "nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu"
Napisano Ponad rok temu
Tego sie nie widzi nawet na zawodach.
Ogolnie jak dla mnie awansowalo to do # 1 w moich UFC.
Oj juz musz isc .............
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 1,2,3,4,5 - JAK TO ZNALEZC??
- Ponad rok temu
-
Royce vs Genki
- Ponad rok temu
-
Mark Colemanem - wywiad
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Fedorem
- Ponad rok temu
-
CRO COP DVD!
- Ponad rok temu
-
Jak sie to nazywa....
- Ponad rok temu
-
WAŻNE PYTANIE (Jak dla mnie nawet bardzo ważne)
- Ponad rok temu
-
Brutalne walki bez zasad? BZDURA!!!!!
- Ponad rok temu
-
Kiedy Pride na eurosporcie ?
- Ponad rok temu
-
A miało być tak pięknie... :/
- Ponad rok temu