Przeciwnik Ortiza:

Evan Tanner

Marvin Eastman

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z Jakubkiem, który walczył 3 raz w ciągu 3 tygodni i miał kontuzjowany bark, dodam. A wygrał właśnie przez kimurę z półgardy na kontuzjowaną łapę. No ale wygrał...Przeciwnikiem Marvina Estmana będzie Travis Lutter z Lion's Den. Wygrał on w kwietniu z Grzegorzem Jakubowskim.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy by wygrał, to nie wiadomo, ale zapewne nie było by tak łatwo. A czarny pas w BJJ to jeszcze nie koniec świata i o umiejętnościach walki w MMA nie decyduje. Przykład? Mariusz Linke - brąz vs Andrzej Kulik - nic, pech, przypadek czy też inny powód, ale wynik wsyscy znamy. Wanderlei Silva do niedawna miał purpurę, a lał kogo popadło. Ale wracając do tematu, nie miałem nikogo zamiaru tłumaczyć, tylko wyjaśniałem zaistniałą sytuację, która to, być może, nie wszystkim była wiadoma. Pozdrawiam.nie chcialbym tu podwarzac decyzji ale czy na przeciwnika jakim jest lutter czarny pas bjj, ktory naprawde jest swietnym zawodnikiem z wyzszych pulek nalezalo sie "przygotowac". Co mam na mysli czy takie co mi wyglada na "tlumaczenie" dlaczego grzegorz przegral nie pokazuje pelnego profesjonalizmu zawodnika a wrecz vice versa. Niczego tu nie insyuje ale wypowiedz mi wyglada "gdyby nie to, to i to, zapewne grzegorz by wygral" ayt ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O właśnie o tym ci mówił Atalla. Ty się za dużo na niuniach koncentrujesz.Nie zajmujcie sie glupotami tylko popatrzcie na te niunie ,ktore sa w tle wazenia miodzio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu