Royce vs Genki
Napisano Ponad rok temu
Royce Gracie vs Genki Sudo
oprócz tego planowane są między innymi :
Hidehiko Yoshida vs Naoya Ogawa
Vanderlei Silva vs zwycięzca Pride GP
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Yoshida zniszczy Ogawe. mam przynajmniej taka nadzieje
MoS, nazywanie Yoshide oszustem juz przestalo byc modne. mozesz sobie darowac.
Silva vs zwyciezca Pride HWGP? 8O
jasne. niech walczy. i chociaz uwazam ze z najlepszym zawodnikiem HW moze nie miec zbyt duzych szans bede mu kibicowal.
zapowiada sie dobra gala 8)
Napisano Ponad rok temu
Royce vs Genki? czemu nie. tylko niech to beda normalne zasady Pride, a nie jakies specjalne wymyslone na zamowienie Royce'a? ciekawym czy Genki bedzie kolejnym Gracie Hunterem
a ja bym wolał żeby to były normalne zasady np z UFC IV
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- Ile Royce ma lat?
- Jaki ma bilans walk?
- Czy walczył z kimś z obecnie najlepszych?
Bez jaj! :wink:
Napisano Ponad rok temu
ur. 12.12.1966
MMA record 12-2-2
dwa remisy to z Kenem Shamrockiem w UFC 5, a drugi z to rewanżowa walka z Yoshidą,
a co do porażek to powinna być tylko jedna ta w walce z Sakurabą gdzie Royce nie mugł wyjść do następnej rundy z powodu kontuzji kości stopy, druga zaliczana mu porażka to nieprzystąpienie do walki z Kenem Howardem w UFC 3 - co uważam za śmieszne bo tej walki po prostu nie było i nie powinno się tego zdarzenia uwzględniać w rekordzie Royca.
Co do walk z najlepszymi obecnie to chyba tylko Yoshidę można obecnie zaliczać do zaplecza tych najlepszych.
Napisano Ponad rok temu
To na pewno ten?
Aa! Dzięki za info. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Genki jest niesamowicie zwinny i sprawny i za to go podziwiam. A latajace trojkaty w jego wykonaniu to wogole poezja Widzialem pare jego walki itd i naprawde jest niesamowity.A mógłbyś podać 2 powody dlaczego kibicowałbyś temu zawodnikowi
Mimo wszystko chcialbym zeby Royce wygral, bo jest autorytetem i dla mnie i dla wielu innych jesli chodzi o bjj i mma.
Napisano Ponad rok temu
Myślałem że ta druga to będzie rewanż z Saku a tu zanosi się na to że do rewanżu z Kazushim Sakurabą może już nie dojść.
Napisano Ponad rok temu
Royce Gracie
ur. 12.12.1966
MMA record 12-2-2
dwa remisy to z Kenem Shamrockiem w UFC 5, a drugi z to rewanżowa walka z Yoshidą,
a co do porażek to powinna być tylko jedna ta w walce z Sakurabą gdzie Royce nie mugł wyjść do następnej rundy z powodu kontuzji kości stopy, druga zaliczana mu porażka to nieprzystąpienie do walki z Kenem Howardem w UFC 3 - co uważam za śmieszne bo tej walki po prostu nie było i nie powinno się tego zdarzenia uwzględniać w rekordzie Royca.
Co do walk z najlepszymi obecnie to chyba tylko Yoshidę można obecnie zaliczać do zaplecza tych najlepszych.
A co z ta walka Royce'a z Yashida (to chyba byl on, wybaczcie, nie siedze w temacie za dobrze) w ktorej sedzia przerwal walke ze wegl. na rzekome dzuszenie Y. ? Uniewaznili wynik ?
Napisano Ponad rok temu
Royce i Genki... ja ne znaju... lubię obu... szanuję obu.
Co do walki Silvy, to mam nadzieję, że w te miejsce znajdzie się ta walka z Randym. Nie chciałbym, żeby Vandy tracił zdrowie i czas z takimi misiami jak Fedor, czy Minotauro(te 15 kg różnicy). Z drugiej strony, czemu nie miałby szukać nowych wyzwań, skoro deklasuje swoją wagę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mark Colemanem - wywiad
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Fedorem
- Ponad rok temu
-
CRO COP DVD!
- Ponad rok temu
-
Jak sie to nazywa....
- Ponad rok temu
-
WAŻNE PYTANIE (Jak dla mnie nawet bardzo ważne)
- Ponad rok temu
-
Brutalne walki bez zasad? BZDURA!!!!!
- Ponad rok temu
-
Kiedy Pride na eurosporcie ?
- Ponad rok temu
-
A miało być tak pięknie... :/
- Ponad rok temu
-
UFC Hits II i dalej