Nowe Forum - Kyokushin
Napisano Ponad rok temu
prosze o opinie i glosy w ankiecie
wiem ze jest wielu cwiczacych kyokushin na budo i licze na ich pozytywne glosy i entuzjazm
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wyszedlem z propozycja stworzenia nowego, prywatnego, zamknietego forum tylko dla cwiczacych Kyokushin w IKO - dostep po dodaniu sie do grupy i za akceptacja moda
prosze o opinie i glosy w ankiecie
wiem ze jest wielu cwiczacych kyokushin na budo i licze na ich pozytywne glosy i entuzjazm
A co z reszta osob cwiczacych Kyokushin w innych organizacjach? Po co Ci własciwie to zamkniete forum?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jarek: ja tam nie zamierzam dyskutowac ktora organizacja jest lepsza, interesuje mnie glownie trening kyokushin a sprawy polityczne pozostawiam lepiej znajacym sie w temacie (karateka1) :wink:
Napisano Ponad rok temu
BJJ ma otwarte forum (jako styl), to zamknięte to forum typowo "organizacyjne", a nie techniczne.maniak: po pierwsze nie kieruje sie tu osobistymi potrzebami, a pomysl z zamknietym forum tylko dlatego ze nie widze innych otwartych for danego "podstylu" ryu - te kempo ma swoje prywatne zamkniete forum, bjj - tak samo wiec stad moja propozycja, jednak z tego co sie dowiedzialem trzeba zaplacic za forum prywatne wiec chyba pozostaje forum otwarte, albo nic
Napisano Ponad rok temu
mimo wszystko wraz z zaglosowaniem w ankiecie prosze o uzasadnienie swojej decyzji w przynajmniej 1 poscie
Napisano Ponad rok temu
A tak na powaznie to dosyc juz to biedne IKo sie od izolowalo od wszystkich w Polsce.
Do tego znowu sa rozyslane pisa o zakazie wspolpracy z innymi stylami i zakazie uczestniczenia w zawodach KK innych niz tych ktore nie poblogosawi wielki may czlowiek :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wlasnie, dlaczego?Do tego znowu sa rozyslane pisa o zakazie wspolpracy z innymi stylami i zakazie uczestniczenia w zawodach KK innych niz tych ktore nie poblogosawi wielki may czlowiek :?
Napisano Ponad rok temu
Nightwolf
czekamy!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
pomysl z forum bylby nieglupi, tylko ten fragment
mi sie nie podoba :?cwiczacych Kyokushin w IKO
proponuje go wychrzanic w diably i zapytac po raz drugi....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
prowadzenie treningu
- Ponad rok temu
-
Perfect Karate -pdf
- Ponad rok temu
-
Czy uzupelniac plyny podczas treningu??
- Ponad rok temu