prowadzenie treningu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam pytanie czy u was na sekcji sa podobne praktyki - bylem na sekcji kk i zdziwilo mnie to ze sensei prowadzi zajecia w butach
To nie mogles go zapytac??
Moze akurat mial jakas kontuzje i chodzil w butach
czy u was zamyka sie drzwi od sali na klucz podczas zajec ?
Roznie to bywa, w jednej ze szkol sala a raczej szatnia (przechodzilo sie z korytarza do szatni i dalej na sale) byla zamykana z uwagi na mopzliwe kradzieze, ale byl dzwonek i jak ktos chcial wejsc popatrzec to nikt nie robil z tym problemu. Inne sale byly otwarte.
A co do treningu w butach, ja czesto zakladam tenisowki w trakcie intensywnego treningu (suri-ashi itp) ale robie to ze wzgledu na kiepskiej jakosci parkiet.
--
Washi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... a podczas treningu sie nie da wejsc do sali...
To moze przekazywana jest tam jakas tajemna wiedza, tylko dla wybrancow
--
Washi
Napisano Ponad rok temu
drzwi od sali nie są zamykane, ale nie jest to konieczne, gdyż do szatni wchodzi się przez dojo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... dozwolone jest noszenie tylko skarpetek ...
Ale w samych skarpetkach to chyba sie nie pocwiczy, to przeciez jak by jezdzic na lodzie
--
Washi
Napisano Ponad rok temu
... dozwolone jest noszenie tylko skarpetek ...
Ale w samych skarpetkach to chyba sie nie pocwiczy, to przeciez jak by jezdzic na lodzie
--
Washi
Wiesz nikt nie mówił że będzie łatwo, rybka albo akwarium
Napisano Ponad rok temu
No tak
Ale przed jaka kontuzja ma ochronic skarpetka?? Mysle ze moze sie wlasnie przyczynic do powaznej kontuzji, no chyba ze sciany wylozone sa materacami
--
Washi
Napisano Ponad rok temu
No tak
Ale przed jaka kontuzja ma ochronic skarpetka?? Mysle ze moze sie wlasnie przyczynic do powaznej kontuzji, no chyba ze sciany wylozone sa materacami
Kiedyś chłopak miał stope od spodu przeciętą i dzięki skarpetce plaster się nie odklejał.Przynajmniej tak to tłumaczył.A apropo ścian wyłożonych materacami, to chciałbym żeby w moich dojach było kiedyś tyle maty by można sobie na coś takiego pozwolić.
(Kiod, rozmarzony)
Napisano Ponad rok temu
A co do zamykania sali w trakcie treningów to dla mnie jest to cokolwiek dziwne. Przecież jeżeli ktoś przyjdzie popatrzeć jaki jest rening to może go to zaciekawić i na następny raz przyjdzie już nie jako widz ale jako ćwiczący. Dla mnie takie " tajne treningi" są podejrzane, no bo czego boi się instruktor, że nie chce aby inni to oglądali?
Napisano Ponad rok temu
wcześniej tak nie było, generalnie wszyscy boso
salki nie zamykamy
jest u nas grupa młodszych, których rodzice przychodza popatrzeć jak ich pociecha wylewa ostatnie poty
pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
Drzwi do dojo są przeważnie otwarte. No chyba że akurat jest trening, w którym potrzebujemy dużego skupienia i aby nas nie rozpraszać zamykamy drzwi, lecz takie treningi są bardzo rzadkie.
Gdy nadchodzi zima trener pozwala nosić jakąs bluze, ale nigdy butów
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Perfect Karate -pdf
- Ponad rok temu
-
Czy uzupelniac plyny podczas treningu??
- Ponad rok temu
-
Kaeshi i Okuri Kumite