Motylek - jak "machać" ?
Napisano Ponad rok temu
To może i głupie, ale prosze o poważne potraktowanie pytania. Dzieki.
Napisano Ponad rok temu
A tak serio to już gdzieś na budo były filmiki.
Napisano Ponad rok temu
znalezlem tez stronke o tym [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] tyle ze angielskiego nie znam za dobrze...ehh.
To może ktoś zechce sie podzielic swoja wiedza i podpowiedziec kilka podstawowych ruchow?
Napisano Ponad rok temu
Czemu nie ma edycji postow?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapiecie ja bym zostawil, ewentualnie zaznaczyl jakos ktora raczka jest ta od zapiecia, bo ma to znaczenie przy technikach. Zapomnienie ktora raczka jest ktora, jesli sie nie odrozniaja np zapieciem, moze zaowocowac pocieciem sobie reki, jesli zaczniesz trik od trzymania zlej czesci raczki. Milego machania.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
o np taki filmik...
Napisano Ponad rok temu
A jeszcze jedno pytanie chcem zakupić jakiegoś konkretnego motyla (ale bez zadnych "dziwnych rzeczy" - pofalowane ostrze itp.), najwiecej moglbym dac okolo 150zł. Zapodajcie kilka nazw wrazie gdybym jednego nie mogl znalesc. Dzieki :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jeszcze jedno pytanie chcem zakupić jakiegoś konkretnego motyla najwiecej moglbym dac okolo 150zł. Zapodajcie kilka nazw wrazie gdybym jednego nie mogl znalesc. Dzieki
Konkretnego motyla kupisz przy sprzyjajacych wiatrach za ok 450 (Spyderco Spyderfly) ew. nieco drozsze Microtech Dragonfly lub Benchmade model 42.
Za 150 mozesz kupic jakiegos Herbert'za - jest to juz jakas jakosc, ale rewelacji (czytaj 0 luzow) nie oczekuj.
recenzje znajdziesz tutaj:
Na www, ktora mam w stopce, w dziale filmy znajdziesz moj filmik poslugiwania sie balisongiem (aczkolwiek zajebiscie lamerski, wrecz obciachowy, jak teraz na niego patrze...).
Mam nadzieje, ze pomoglem
Napisano Ponad rok temu
vince ten filmik juz dawno chcialem sciagnac ale wtedy download nie dzialal, teraz sciagnalem ale filmiku nie ma tylko sama muzyczka :? W kilku programach probowalem i nadal filmiku nie ma. Nie wiem czego mi potrzeba, sciagnalem z netu jakies kodeki i tez nie bardzo wchodzi :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kama - poszukiwana instrukcja użytkowania :)
- Ponad rok temu
-
Kerambit czy Gunting ?
- Ponad rok temu
-
Seminarium we Wrocławiu
- Ponad rok temu
-
Kierowca zabił pasażera nożem sprężynowym
- Ponad rok temu
-
Szkoly walki bronia w Wawie??