Taki8 ładny customik Buck`a
Napisano Ponad rok temu
Informacja dla Shaft`a: - Nie, to nie jest nóż dla nurków :wink:
Napisano Ponad rok temu
i pochewka tez taka jakaś : P
[ dzis wybrzydzam, to z zmeczenia ]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i rzygam jeszcze tymi nozami nurkowymi ktorych on tam wogole nie ma:)
za to to jest ladny nozyk i rzeczywiscie mily....
w koncu jak sie ma ze 200 nozy na polkach to w koncu trzeba trafic na cos ladnego:) 8)
Napisano Ponad rok temu
200? Nie obrażaj mnie :? . Przeciętnie ok 400 modeli.w koncu jak sie ma ze 200 nozy na polkach to w koncu trzeba trafic na cos ladnego:) 8)
Teraz się nie dziwię, że przez pół roku nie widziałeś haków Benchmade`a :twisted:
Napisano Ponad rok temu
200? Nie obrażaj mnie :? . Przeciętnie ok 400 modeli.w koncu jak sie ma ze 200 nozy na polkach to w koncu trzeba trafic na cos ladnego:) 8)
Teraz się nie dziwię, że przez pół roku nie widziałeś haków Benchmade`a :twisted:
ja mowie o tych 200 ktore sie jeszcze do czegos nadaj..a n o tych 200 ktorych sam nie rozrozniasz:))
a hookow nigdy nie miales, co kolwiek by powiedzial Akme:)
Napisano Ponad rok temu
niepodoba mi sie, jakis taki dziwny zkucheniały : |
i pochewka tez taka jakaś : P
Jeżeli takich używasz w kuchni, to pozostaje mi tylko pozazdrościć :wink:
Napisano Ponad rok temu
No jak to? Zawsze byly - dolna polka na lewo od wejsciaa hookow nigdy nie miales, co kolwiek by powiedzial Akme:)
Pozdrowionka,
Akme
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Odsztrasza? Jak do tej pory każdy pyta się dlaczego jest on tak taniNożyk super Tylko pewnie cena odstrasza............
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
899zł"No ladne cacko" Zapytam z ciekawosci ile koszyuje ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A poważniej, to mnie zupełnie nie podszedł z przyczyn przynajmniej dwóch:
1) profil ostrza taki dziwnie zadarty. Jakoś nie mogę patrzeć na noże, w których czubek jest wyżej niż grzbiet ostrza
2) okładziny ... kurna, wyglądają jakby je zrobili z przetopionych nocników :roll:
Ale może komuś się spodoba 8) Przypominam że ja jestem tym gościem, co narzekał na Sebenzę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jest nóż myśliwski, a nie EDC czy bojowy.1) profil ostrza taki dziwnie zadarty. Jakoś nie mogę patrzeć na noże, w których czubek jest wyżej niż grzbiet ostrza
To jest polerowane drewno z orzecha włoskiego.2) okładziny ... kurna, wyglądają jakby je zrobili z przetopionych nocników :roll:
Ogólnie to narzekasz na 80% noży, tak więc już się wszyscy przyzwyczaili. :wink: :twisted:Ale może komuś się spodoba 8) Przypominam że ja jestem tym gościem, co narzekał na Sebenzę
Napisano Ponad rok temu
To jest nóż myśliwski, a nie EDC czy bojowy.
A czy ja przychodze do Ciebie do sklepu z dubeltówką na ramieniu, ciągnąc za nogę krwawiącą sarnę?
To jest polerowane drewno z orzecha włoskiego.
Te okładziny to są ze skorupek czego?
Ogólnie to narzekasz na 80% noży, tak więc już się wszyscy przyzwyczaili. :wink: :twisted:
No starość nie radość, paraliż. Niedługo sam zobaczysz, człowiek przełącza się w tryb "taaa dzisieeejsza młodzieeż!" oraz "teraaaz to już nieee rooobią takich noooży jaak za mooich czasów" 8)
Pozdrawiam,
AdamD
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gamer
- Ponad rok temu
-
Gerber Applegate Covert
- Ponad rok temu
-