Król Atrur-Wasze wrażenia
Napisano Ponad rok temu
Bo jak dla mnie to fajny film choć momentami trochę naciągany :twisted: .
Napisano Ponad rok temu
poprawna historycznie?
a krol Artur jest postacia historyczna???
Napisano Ponad rok temu
poprawna historycznie? No jak dla mnie napiersnik plytowy w Vw. na Wyspach jest srednio historycznyJak wam się spodobała nowa mega produkcja „Króla Artura i rycerzy okrągłego stołu” podobno tym razem poprawna historycznie?
Bo jak dla mnie to fajny film choć momentami trochę naciągany :twisted: .
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak sie go ogląda?
Pozycja siedząca, dłonie na oparciach, głowa lekko odchylona do tyłu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A szkoda, bo mogło być ciekawie... film taki typowy "odstresawiacz", za rok puszczą w telewizji, i każdy po ciężkim dniu chętniej obejrzy "Artura" niż opere mydlaną..
Napisano Ponad rok temu
ano Mrokoko ponoc to jest pelna geba i tak mi wygladalo na screenach - kolejna genialna super-wierna-historycznie jak BraveheartW pierwszym poscie napisałem "podobno poprawna chistorycznie" bo tak mówił lektor na początku filmu. Film to poprostu "mrok" jak mawia Ruch Rycerski . "Mroczne" były dwa miecze Lancelota ich dłowice były przykręcona na śruby imbusowe .
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taa pomijajac kiltyco d oBraveheart to akurat podobieństw do historii jest sporo.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Na mnie specjalnego wrazenia nie wywarl. Nie liczac bardzo ladnych krajobrazow. A tak to zwyczajny film przygodowy.
Ten Krol to legenda o ktorej jest ten film, starczylo uwaznie posluchac poczatku filmu.
Daleko mu do takich filmow jak The Last Samurai czy Braveheart.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie zaprzeczysz jednak, że Ci wyznawcy nie zawsze byli pokroju św. Franciszka z Asyżu, nie wiem jak było to akurat w tamtych czasach, ale przez wiele dziesiątek lat wyglądało to nawet podobnie do tego co pokazywał film...te naprawde zenująco prymitywne ataki na wyznawców Chrystusa ..... moim zdaniem poniżej wszelkiego poziomu. Sadze ze z tych włąsnie powodów kin on nie zawojuje .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanko o kwestie plików ...
- Ponad rok temu
-
Kiedy nowy numer
- Ponad rok temu
-
''Born to Fight'' - Kolejny po ONG-BAK film made in Thailand
- Ponad rok temu