Pytanko o kwestie plików ...
Napisano Ponad rok temu
Z góry dziękuje i pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
html jak sama nazwa wskazuje nie jest formatem do pakowania lub czytania filmow pod ta nazwa wskakuje ci tylko strona a na niej mozesz ewentualnie znalezc plik zapisany w formacie wmv, mov, rm czy inne...
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli tak, prosty sposób, chcąc pobrać film, zamiast zwyczajnie klikać w link, kliknij w niego prawym przyciskiem myszy, i wybierz "Zapisz element docelowy jako.." i film zostanie pobrany do ciebie na dysk...
Apropo, html to nie jest format zapisywania filmów, tylko jezyk w jakim tworzone są strony internetowa, i ma mało wspólnego z filmami.. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak wogle to jak dajesz zapisz jako to tam masz do wyboru
i dajesz zapisz jako typ: wszystkie pliki
Napisano Ponad rok temu
Nie nie , troszku inaczej ...mam juz przykłądowego linka z jakaś walką i wystarczy tylko nań kliknąć prawym i zapisać el. docelowy jako ....ale własnie gdy to robie to wtedy wyskakuje mi w typie ; html , gdy klikam normalnie na link strona nigdy sie nie otwiera jakieś błędy czy coś wyskaują, stąd moje pytanie ; co robić gdy nie moge użyć funkcji - zapisz el. docelowy jako - bo wyskakuje mi typ html a strona sie nie otwiera, chodź naokoło wszyscy krzyczą ze film super ?
Może link po prostu wygasł już ? Jeżeli link pochodzi z forum, sprawdź jaka była data jego umieszczenia... jezeli było to dla przykłądu 2 lata temu, to całkiem zrozumiałem jest, że juz nie funkcjonuje, pewnie film został usunięty bądź przemieszczon.... i ładuje ci się strona kótr nie ma :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Pozdr.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kiedy nowy numer
- Ponad rok temu
-
''Born to Fight'' - Kolejny po ONG-BAK film made in Thailand
- Ponad rok temu
-