Pytanko o kwestie plików ...
Napisano Ponad rok temu
Z góry dziękuje i pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu

html jak sama nazwa wskazuje nie jest formatem do pakowania lub czytania filmow

Napisano Ponad rok temu
Jeżeli tak, prosty sposób, chcąc pobrać film, zamiast zwyczajnie klikać w link, kliknij w niego prawym przyciskiem myszy, i wybierz "Zapisz element docelowy jako.." i film zostanie pobrany do ciebie na dysk...
Apropo, html to nie jest format zapisywania filmów, tylko jezyk w jakim tworzone są strony internetowa, i ma mało wspólnego z filmami.. :wink:
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak wogle to jak dajesz zapisz jako to tam masz do wyboru
i dajesz zapisz jako typ: wszystkie pliki
Napisano Ponad rok temu
Nie nie , troszku inaczej
...mam juz przykłądowego linka z jakaś walką i wystarczy tylko nań kliknąć prawym i zapisać el. docelowy jako ....ale własnie gdy to robie to wtedy wyskakuje mi w typie ; html , gdy klikam normalnie na link strona nigdy sie nie otwiera jakieś błędy czy coś wyskaują, stąd moje pytanie ; co robić gdy nie moge użyć funkcji - zapisz el. docelowy jako - bo wyskakuje mi typ html a strona sie nie otwiera, chodź naokoło wszyscy krzyczą ze film super
?
Może link po prostu wygasł już ? Jeżeli link pochodzi z forum, sprawdź jaka była data jego umieszczenia... jezeli było to dla przykłądu 2 lata temu, to całkiem zrozumiałem jest, że juz nie funkcjonuje, pewnie film został usunięty bądź przemieszczon.... i ładuje ci się strona kótr nie ma :twisted:
Napisano Ponad rok temu

Pozdr.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Kiedy nowy numer
- Ponad rok temu
-
''Born to Fight'' - Kolejny po ONG-BAK film made in Thailand
- Ponad rok temu