Z moje strony bylo to 0.25 Jana i 0.20 Smirnoffa i 1 szklaneczka Ballantinesa z lodem

Dobrze prawisz!
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_drengir napisał
Bog zaplac.Rybak
Ja ci prozą odpowiemMiałem dwie wersje i obu używałem. Polecam wersję z otworkiem. No, w ogóle, otworki są fajne
Ale serio:
krzywizna ostrza w obu wersjach tego noża jest identyczna, ale wersja z otworem ma mocniejszy czubek, nie klinuje się w ciętym materiale(brak kołka) i jest mimo wszystko łatwiejsza w otwieraniu w rękawicach(grubych, dla ścisłości- sprawdzałem). Wersja z kołkiem ma tę zaletę że jest dla większości ładniejsza. Ma jednak delikatniejszy czubek, choć z pewnością lepiej penetrujący
Napisano Ponad rok temu
budo_Seemann napisał
Przeciez zrobilo, co prawda tylko S30V jestem pewny, nie wiem z czego rekojesc - nazywa sie to zdaje sie "Doug Ritter Grip" i jak ja to haslo wrzucam do gugla, to mi wyskakuje miejsce, w ktorym nawet juz mozesz przeczytac pierwsze wrazenia z uzyciaGdyby Benchmade zrobiło kiedyś wersję "limited executive semi custom unique collector
" gdzie zamiast 440c włożyliby S30V, a Zytel zastąpili np. CF, to zrobiliby konkurencję paru firmom z dużo wyższej półki...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cytat
No a trzyma sie... Poezja. Haslo reklamowe "get a grip" poczulem, ze sie tak wyraze.
Cytat
Vince, nie pij tak pozno tej zielonej herbaty, bo nie bedziesz mogl zasnac...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu