Griptilian sheepfoot i droppoint
Napisano Ponad rok temu
Z moje strony bylo to 0.25 Jana i 0.20 Smirnoffa i 1 szklaneczka Ballantinesa z lodem
Dobrze prawisz!
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Vince (popijajacy zielona herbatke z cytryna ).
Napisano Ponad rok temu
Bog zaplac.Rybak
Ja ci prozą odpowiem Miałem dwie wersje i obu używałem. Polecam wersję z otworkiem. No, w ogóle, otworki są fajne Ale serio:
krzywizna ostrza w obu wersjach tego noża jest identyczna, ale wersja z otworem ma mocniejszy czubek, nie klinuje się w ciętym materiale(brak kołka) i jest mimo wszystko łatwiejsza w otwieraniu w rękawicach(grubych, dla ścisłości- sprawdzałem). Wersja z kołkiem ma tę zaletę że jest dla większości ładniejsza. Ma jednak delikatniejszy czubek, choć z pewnością lepiej penetrujący
Dzisiaj wlasnie macalem oba naraz (bo samego 550 juz wczesniej) - i faktycznie mialem dziwne wrazenie, ze krzywizna ostrza jest taka sama. Na zdjeciach wygladalo tak jakos podobnie, ale jednak co "pomacanie", to "pomacanie".
No a trzyma sie... Poezja. Haslo reklamowe "get a grip" poczulem, ze sie tak wyraze.
Tak mi sie cos po tym "nowym doswiadczeniu" wydaje, ze chyba rzeczywiscie tylko kolek i troche inny ksztalt czubka je roznia.
For mi - dziurrrrki RRRULLZZZ
Napisano Ponad rok temu
Przeciez zrobilo, co prawda tylko S30V jestem pewny, nie wiem z czego rekojesc - nazywa sie to zdaje sie "Doug Ritter Grip" i jak ja to haslo wrzucam do gugla, to mi wyskakuje miejsce, w ktorym nawet juz mozesz przeczytac pierwsze wrazenia z uzyciaGdyby Benchmade zrobiło kiedyś wersję "limited executive semi custom unique collector " gdzie zamiast 440c włożyliby S30V, a Zytel zastąpili np. CF, to zrobiliby konkurencję paru firmom z dużo wyższej półki...
Jak sprobujesz, to moze i Tobie wyskoczy.
Vince, nie pij tak pozno tej zielonej herbaty, bo nie bedziesz mogl zasnac...
Napisano Ponad rok temu
Dzięki bardzo, faktycznie są już nawet zdjęcia sprzętu. Ale to jeszcze nie to, choć coraz bliżej...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
No a trzyma sie... Poezja. Haslo reklamowe "get a grip" poczulem, ze sie tak wyraze.
Zgadzam sie w 100%. Klockowata rekojesc i agresywna teksturka sprawiaja, ze nozyk trzyma sie jak prawdziwego krokodylka
Ale... Nie bedac stronniczy musze napisac, ze najwygodniejsza rekojescia, jak macalem, jest Spyderco paramilitary z idealnie ulokowanym wcieciem na palec wskazujacy - rewelacja. Rybak obmacaj jak bedziesz mial okazje, wszak tez ma dziurke
Vince, nie pij tak pozno tej zielonej herbaty, bo nie bedziesz mogl zasnac...
Za pozno Moze przynajmniej do walki Tysona wytrzymam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
spuud
pozdrawia
Napisano Ponad rok temu
Wyglada, jakby sie ulamal czubek :-?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-