Powrót Mike Tysona
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem za Tysonem :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tyson jest dla mnie najwiekszym talentem boxerskim wszechczasow IDEALNY boxer.
od siebie dodam, ze to takze chyba jeden z najwiekszych glupkow wszech czasow
Napisano Ponad rok temu
proponuję oglądajcie nie w piątek w nocy (z piątku na sobotę) tylko w sobotę o 16.15.
Już kilka razy nabrałem się na to. Czekałem do 5.00 rano na główną walkę a potem cały dzień w plecki.
(Choć czasami - np. ostatnio jak walczył Byrd z Gołotą - wcześniejsze walki były dobre).
Dlatego radzę : jutro powtórka albo na video.
Napisano Ponad rok temu
dla mnie moze byc zydem, pijakiem czy dziwkazem i analfabeta nie to jest wazne dla mnie. Na ringu jest krolem i to sie liczy
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
dla mnie moze byc zydem, pijakiem czy dziwkazem i analfabeta nie to jest wazne dla mnie. Na ringu jest krolem i to sie liczy
był królem, choć mam nadzieję że jeszce się weźmie w garść. W tej chwili ze wszystkich mistrzów panujących tylko kliczko mógły mu ewentualnie zagrozić. Choć o w to troszeczke wątpie
Napisano Ponad rok temu
8O 8Obył królem, choć mam nadzieję że jeszce się weźmie w garść. W tej chwili ze wszystkich mistrzów panujących tylko kliczko mógły mu ewentualnie zagrozić. Choć o w to troszeczke wątpie
Ale chodzi o szanse w pojedynku teraz?
Bo jak tak to jest wielu, którzy mogą z nim wygrać.
Już kilka lat temu (z Bothą) było widać, że wiele stracił (szybkość, praca nóg). Przecież on przegrał z Bothą wyraźnie 4 czy 5 rund i wygrał szczęśliwym nokautem.
Nawet w tej walce z Gołotą (w tej z której tak wielu się śmieje) nie był lepszy. Po prostu Gołota wyszedł z ringu i słusznie, bo obawiał się, że Tyson zrobi mu krzywdę. Zresztą potwierdziło się później, że Tyson nie był czysty.
Czyli nie tylko Kliczko.
Napisano Ponad rok temu
a teraz watek tego ze jest durniem we WPROSCIE z 18 lipca jest cytat z mika "JESTEM NAJGLUPSZA OSOBA , JAKA ZNAM , ALE NIE PRZEJMUJE SIE TYM " to tyle od siebie dodam zwe einstain na pewno byl srednim fighterem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tyson na pewno nie byl czysty!....jak sie później okazało-jechało mu spod pach i miał też nieświeży oddech ....i andrju -znany z wrazliwego zmysłu powonienia i wrażliwosci na punkcie czystości i higieny-nie zdzierżył tego8O 8Obył królem, choć mam nadzieję że jeszce się weźmie w garść. W tej chwili ze wszystkich mistrzów panujących tylko kliczko mógły mu ewentualnie zagrozić. Choć o w to troszeczke wątpie
Ale chodzi o szanse w pojedynku teraz?
Bo jak tak to jest wielu, którzy mogą z nim wygrać.
Już kilka lat temu (z Bothą) było widać, że wiele stracił (szybkość, praca nóg). Przecież on przegrał z Bothą wyraźnie 4 czy 5 rund i wygrał szczęśliwym nokautem.
Nawet w tej walce z Gołotą (w tej z której tak wielu się śmieje) nie był lepszy. Po prostu Gołota wyszedł z ringu i słusznie, bo obawiał się, że Tyson zrobi mu krzywdę. Zresztą potwierdziło się później, że Tyson nie był czysty.
Czyli nie tylko Kliczko.
Napisano Ponad rok temu
Ciekaw jestem w jakim jest stanie Mike.
Napisano Ponad rok temu
Bardzo czuły wywiad, taki fajny przyjemny mogą go dzieci oglądać.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie odnośnie programu "Antologia Wojownika"
- Ponad rok temu
-
Gołota klnie i jest mu wszystko jedno
- Ponad rok temu
-
Kto czytal nowy Budokan?????
- Ponad rok temu