Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Lukew napisał
Tyson jest dla mnie najwiekszym talentem boxerskim wszechczasow IDEALNY boxer.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cytat
od siebie dodam, ze to takze chyba jeden z najwiekszych glupkow wszech czasow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Lukew napisał
od siebie dodam, ze to takze chyba jeden z najwiekszych glupkow wszech czasow
dla mnie moze byc zydem, pijakiem czy dziwkazem i analfabeta nie to jest wazne dla mnie. Na ringu jest krolem i to sie liczy
Napisano Ponad rok temu
8O 8Obył królem, choć mam nadzieję że jeszce się weźmie w garść. W tej chwili ze wszystkich mistrzów panujących tylko kliczko mógły mu ewentualnie zagrozić. Choć o w to troszeczke wątpie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tyson na pewno nie byl czysty!....jak sie później okazało-jechało mu spod pach8O 8Obył królem, choć mam nadzieję że jeszce się weźmie w garść. W tej chwili ze wszystkich mistrzów panujących tylko kliczko mógły mu ewentualnie zagrozić. Choć o w to troszeczke wątpie
Ale chodzi o szanse w pojedynku teraz?
Bo jak tak to jest wielu, którzy mogą z nim wygrać.
Już kilka lat temu (z Bothą) było widać, że wiele stracił (szybkość, praca nóg). Przecież on przegrał z Bothą wyraźnie 4 czy 5 rund i wygrał szczęśliwym nokautem.
Nawet w tej walce z Gołotą (w tej z której tak wielu się śmieje) nie był lepszy. Po prostu Gołota wyszedł z ringu i słusznie, bo obawiał się, że Tyson zrobi mu krzywdę. Zresztą potwierdziło się później, że Tyson nie był czysty.
Czyli nie tylko Kliczko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu