Benchmade'y przyjechały! :)
Napisano Ponad rok temu
Cała trójka moich Benchmade'ów lezy sobie teraz przede mna, a ja się cieszę jak dziecko (znacie to, prawda? ) Zauważyłem tez ciekawą prawidłowość. Gdy noże są złożone, to środek ciężkości znajduje się przy końcu klipsa, przy rozłozonym ostrzu środek ciężkości przesuwa się w miejsce gdzie palec wskazujacy obejmuje rękojeść. Czy kazdy Benchmade tak ma? A może kazdy folder?
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
A do mnie dzis tez przyleciala dlugo oczekiwana paczuszka z zachodu, nie ma to jak dobrze zaczac nowy dzien co Thufir ?
Napisano Ponad rok temu
A do mnie dzis tez przyleciala dlugo oczekiwana paczuszka z zachodu, nie ma to jak dobrze zaczac nowy dzien co Thufir ?
no ale tak o paczuszce bez szczegolow?? 8O
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
no ale tak o paczuszce bez szczegolow?? 8O
KKamiLL
No właśnie! Skandaliczna niesubordynacja! Kol. Vince - do raportu - biegiem maaaarsz!!!
Napisano Ponad rok temu
Mój już ma kilka tygodni a dalej nie mogę się nadziwić. W końcu trafiłem na składaka, który formą reprezentuje 90% moich potrzeb EDC.
W sumie te 10% to tylko takie niespełnione mażenia o niezniszczalności, bo przy pomocy wymyślnych narzędzi przez odmóżdżonego trola to pewnie dałoby się Griptiliana wykończyć kilka rund przed sebenzą
Napisano Ponad rok temu
No właśnie! Skandaliczna niesubordynacja! Kol. Vince - do raportu - biegiem maaaarsz!!!
Kolega Vince melduje sie do raportu!
Przelecialo do mnie Paramilitary od Spyderco, ktorym jaralem sie niedawno w dziale galeria.
Co tu duzo mowic, wiecie jak to jest pierwszego dnia - goli sie rece, tnie karteczki, zachwyca kazdym szczegolem (np. paramilitary ma podwojne "nested" linersy nie tak jak mili jedynie od strony blokady) - a ze full flat tnie jak bajka, g10 milszy w dotyku od zytelu, tylko compresion lock chodzi ciezko, bez porownania z griptilianem, ale mam nadzieje, ze sie dotrze.
Nie bede sie rozpisywal jaki to noz nie jest och ach bo nie jest, zadnych fajerwerkow, wkladek, podkladek, tylko ostre jak brzytwa ostrze, pewna blokada i g10 ktore od jednorazowego noszenia scioraly mi jeansy.
Pomyslec, ze kiedys w ogole odstraszaly mnie produkty Spyderco a teraz juz mysle nad czyms w podobnych klimatach
Ah no i prosze nie krzyczec ze off topic - pytaliscie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tritium Thumbstuds?
- Ponad rok temu
-
problem
- Ponad rok temu
-
Proszę o pomoc:Master Cutlery Navy Seals