PT Budokanowcy - jaki fraczek?
Napisano Ponad rok temu
doszedlem po niedzieli do siebie, zliczyłem sumiennie wszystkie sińce i stwierdzilem, ze zostaję
jednakowoz tarmoszenie sie w zwyklym sweacie z ostrym szwem grozi na dluzsza mete dekapitacja, czas wiec pomyslec o jakims fraczku cwiczebnym.
wprawdzie na budokanowych treningach zaobserwowalem roznorodnosc strojow, ale profilaktycznie dopytam - czarny frak jest obligatoryjny, czy tez panuje radosna dowolnosc?
Bo nie kryje, ze standardowa miesista judoga memu sercu najblizsza... 8)
pozdrawiam,
mariusz
Napisano Ponad rok temu
Potem dobrze miec jedna tez i czarna np na seminaria itp aby grupa wygladala jak grupa a nie kazdy inaczej
No ale na razie wez sobie zalatw zwykla biala judoge -najdluzej wytrzyma.
Napisano Ponad rok temu
Potem dobrze miec jedna tez i czarna np na seminaria
dobrze, ze nie do seminarium :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mysle, ze przyceluje w niebieszczaka, bo i malo brudzacy, i krew na tym mniej kiczowato wyglada, i co najwazniejsze pasuje mi do recznikow w chacie
Napisano Ponad rok temu
Niebieską sam mam w gi-kolekcji (Maturo) i mogę śmiało polecić taki zakup, należy jednak mieć na względzie, że nieźle farbuje, zwłaszcza na początku, ale i po wielokrotnym praniu. I tak efektem pewnej nieprzemyślanej przepierki było to, że wkładałem do pralki plecionkę białą i niebieską, a wyciągnąłem dwie niebieskie Dopiero zabieg z bielinką pomógł tej odmienionej powrócić do barwy zbliżonej do oryginalnej.
Pozdr.,
M.
Napisano Ponad rok temu
że wkładałem do pralki plecionkę białą i niebieską, a wyciągnąłem dwie niebieskie Dopiero zabieg z bielinką pomógł tej odmienionej powrócić do barwy zbliżonej do oryginalnej.
Ty sie ciesz ze niebieska bo chlopaki w rozowych kimonach tez juz przychodzili i kilka razy musieli wybielac aby puscilo
Napisano Ponad rok temu
należy jednak mieć na względzie, że nieźle farbuje
i oto wraca fundamentalne pytanie: kiedy jest laska nebeska?
Napisano Ponad rok temu
Ty sie ciesz ze niebieska bo chlopaki w rozowych kimonach tez juz przychodzili i kilka razy musieli wybielac aby puscilo
Też kiedyś wyciągnąłem różowiutką, hehe
Ohydztwo, między nami mężczyznami mówiąc ;-)
Ech, to był pierwszy - i ostatni raz, kiedy kupiłem sobie czerwoną koszulę made in Taiwan i wrzuciłem do prania z innymi rzeczami :?
Cóż, człowiek uczy się na błędach - choć fakt, że lepiej uczyć się na błędach innych :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czarna chyba jest najpraktyczniejsza - z biegiem czasu robi sie szara - a jak pocwiczysz w niej 10-15 lat to nawet bieleje
to niewatpliwe zalety, ale faktura jakas taka okolodrelichowa... :?
plecionka rulez!!!
Napisano Ponad rok temu
Moja plecionka jest czarna :twisted:
robią takie? :shocked!:
Napisano Ponad rok temu
Moja plecionka jest czarna :twisted:
robią takie? :shocked!:
Robią, kto chce dużo sprzedawać, ten rozbudowuje ofertę - prawo konkurencji . Najbardziej popularne nadal pozostają jednak chyba białe, a w dalszej kolejności niebieskie, fajne są też zawodnicze - dwustronne.
Czarne plecionki widziałem w którymś z polskich e-sklepów, ale niestety pamiętam, że cena była dość zaporowa (jakoś około złotych), a o jakości niewiele mogłem powiedzieć, nie znałem firmy. Mogę później na priva podać Ci adres, o ile jesteś zainteresowany (teraz nie mam go pod ręką) - moim zdaniem jest to jednak zbyt dużo. Jeśli Ci zależy na czarnej plecionce, to raczej rozważałbym ufarbowanie białego Serwacha, Maturo lub innej krajówki. Zwłaszcza, że są na prawdę przyzwoite.
Pozdrawiam,
M.
Napisano Ponad rok temu
(jakoś około złotych)
około 350 złotych - wycięło mi
Drożyzna :?
Napisano Ponad rok temu
Jeśli Ci zależy na czarnej plecionce, to raczej rozważałbym ufarbowanie białego Serwacha, Maturo
na to jestem niestety za leniwy 8)
luz, na razie treningow nie ma, czas bezmięsny, we wrześniu rozpocznę jakiś casting na frak
zreszta, Bogiem a prawdą, nie to jest wazne w czym sie cwiczy, ale jak
niemniej dzięki wielkie za sugestie i ten teges, miłego łikędu życzę :drinking:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
szukam klubu jiu jitsu we wrocławiu
- Ponad rok temu
-
JJ - newbie prosi o poradę.
- Ponad rok temu
-
[Warszawa] Budokan - jakie wrażenia?
- Ponad rok temu
-
gratulacje
- Ponad rok temu
-
Relacja z Mistrzostw Swiata ISJA w Brazylii
- Ponad rok temu
-
Kto z Was jeździł na seminaria z prof.dr. J.Linderem?
- Ponad rok temu
-
Seminarium Ju-Jutsu Full-Contact - Bytom
- Ponad rok temu
-
Wiadomość dla V0y od PCB - V0y
- Ponad rok temu
-
Sekcja dla dzieci -> Poznań
- Ponad rok temu
-
Ju Jitsu w Chorzowie ,Katowicach ???? gdzie co i jak :)
- Ponad rok temu