Terry Guinn "Ring Fighter" Balisong
Napisano Ponad rok temu
8O :twisted:
No more comments...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozwiązanie może i ciekawe, ale czy praktyczne? Nie...mi sie podoba. ciekawe rozwiazanie. co prawda nie znada sie za bardzo do manipulacji, a i wydaje sie ze wlozyc palec w ten otwor nie jest tak latwo, ale ciekawy :-)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no tak to by wygladalolol, poczekaj zbóju, musze rozłożyć swój nóż i włożyć do niego palec, ale wtedy to łolaboga, lepiej żeby cie tu nie było
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
POpatrzcie , to wlasnie to.JEzeli ktos kupuje blaka dla machania , to na pewno nie to ale jako noz , oj podoba mi sie. Tylko jak ja taka dziure zrobie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chciałóbym to zobacyzć na filmiku.
corn, cześć złotko :*
Napisano Ponad rok temu
Leca na facetow z nozami czy jak?? :-)
KKamiLL
PS. ale ja tam jestem za - rekami i nogami - wiec tez witam kolezanke
Napisano Ponad rok temu
Ba! Lecą to mało powiedziane! Na wypakowanych facetów z nożami i dwudniowym zarostemsorry za off ale sie nam tu coraz wiecej kobitek zbiera.
Leca na facetow z nozami czy jak??
Ja też jestem rękami i nogami tyle że Wy możecie być jeszcze mózgiem i doświadczeniem, czym ja niestety się nie popiszę - jestem na samym szczycie laickości... ale cóż - bóg też zaczynał od zera...
BTW - narcyz, ja już gdzieś słyszałam ten tekst o leceniu na facetów z nożami
Dobra, to ja Wam tu nie psuję. tymczasem.
Napisano Ponad rok temu
a o na na to:
-do tej pory to mnie zawsze na słuchanie płyt zapraszali
Napisano Ponad rok temu
jestem na samym szczycie laickości...
Chyba na samym dnie
Ale nie martw się, szybko z tego wyjdziesz - jesteś w najlepszym możliwym towarzystwie
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Jak to można zamknąć/otworzyć trzymając palec w dziurce? Moim zdaniem, jest to NIEWYKONALNE!
Napisano Ponad rok temu
K_P
PS. Mam swoj wlasny pomysl na balka z "dziura", ktory bedzie godzil obydwie strony. (Nie da sie jednak otworzyc z palcem w...). Moj zapal ostygl nieco jak sie dowiedzialem, ze tytan tak szalenie trudno sie obrabia. A moze tytan zastapic aluminimum? Ten juz mozna obrabiac i w domowych warunkach... I tak ten balk nie bedzie sluzyl do "krecenia"...
Napisano Ponad rok temu
Jak to można zamknąć/otworzyć trzymając palec w dziurce? Moim zdaniem, jest to NIEWYKONALNE!
No jest pewien problem, bo rączka z zapinką (latch handle) powinna jakoś przejść przez tkwiący w dziurze paluch 8O . Chyba zaraz wytnę z tektury i zacznę sprawdzać tę łamigłówkę :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sympatyczna strona o nozach Benchmade
- Ponad rok temu
-
sekwencja ruchu ostrzenia
- Ponad rok temu
-
Warszawa- spotkanie 24.07.2004
- Ponad rok temu