Dla miłośników "Mili"...
Napisano Ponad rok temu
mam nadzieje, że te fotki "ułatwią" kilku osobą zakup "Mili" :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Utwierdzily mnie w przekonaniu, zeMilitary jest za duzy do noszenia, ostatecznie zdecydowalem sie na jego mniejszego brata 8)
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za fotki!
Utwierdzily mnie w przekonaniu, zeMilitary jest za duzy do noszenia, ostatecznie zdecydowalem sie na jego mniejszego brata 8)
Zapewniam, że nie jest "za duży", od kilku miesięcy jest moim EDC...a Paramilitary OK, tylko 3cale to jak dla mnie za mało :? , poza tym ma inną blokadę - compresion lock (używał ktoś to?) - i z tego co czytałem praktycznie uniemożliwia ona zamykanie głowni jedną ręką.
ps: Vince - wystarczy przełożyć
Napisano Ponad rok temu
Musze przemyslec, a compression lock da sie zamknac jedna reka nawet wygodniej niz linera, ale trzeba miec sposob. Na forum oficjalnej strony spyderco jest filmik.
A co do popperka, caly czas nosze go w tylnej spodni
Napisano Ponad rok temu
rzeczywiscie wyglada zalosnie. z czego to? z puszki po mielonce? powinni dac go troche wiecej - w koncu ma w nazwie strajdera. moze i trzyma taki, jaki jest, ale chociaz dla komfortu uzytkownika. byle crkt ma grubsze.Jezu ten buck/strider ma niezle szajsiasty na oko liners, toto dziala w ogole?
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak mniemam nie miałes tego noza w reku - liners działa jak automat - w moim trzyma sie praktycznie cały czas w tym samym miejscu - moze i cienki :? , ale działa bez zarzutu i wyjątkowo pewnie 8) ...a sam nóz w dłoni - poezja... :wink:Jezu ten buck/strider ma niezle szajsiasty na oko liners, toto dziala w ogole?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sorry....ale on zacząłAle mialo byc o spyderco nie o linersach buck-strider'a :wink:
a military miałem w reku i byłem mile zdziwiony :-)
Napisano Ponad rok temu
jak widac M21 nie jest dużo mniejszy od Mili, ale sprawia wrażenie "pancernego".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak cos z polaczenia tej parki wyjdzie to obiecuje sie podzielic malymi
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy ktos juz rozkrecal/dokrecal os glowna noza ? Czy Spyderco stosuje na srubach loctite ? Dla niobeznanych to taka zasychajaca "pasta" w kolorze niebieskim lub rzadziej czerwonym...
Napisano Ponad rok temu
Ludziska mam pytanie a propo Military.
Czy ktos juz rozkrecal/dokrecal os glowna noza ? Czy Spyderco stosuje na srubach loctite ? Dla niobeznanych to taka zasychajaca "pasta" w kolorze niebieskim lub rzadziej czerwonym...
Wal na priwa do Gacman'a, rozkręcał jakiś czas temu...
Napisano Ponad rok temu
Nie rozkrecalem z braku Military ale czytalem u Benchmade chyba, albo na BF (chociaz moze to i na MF bylo, niemieckim), ze jak najbardziej.Ludziska mam pytanie a propo Military.
Czy ktos juz rozkrecal/dokrecal os glowna noza ? Czy Spyderco stosuje na srubach loctite ?
Polecali krotkie podgrzanie suszarka - i srubki ponoc ladnie wychodzily.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
S&W S.W.A.T Medium i Wz.98z
- Ponad rok temu
-
Emerson Persian
- Ponad rok temu
-
BKT-11 Necker
- Ponad rok temu