sayoc w chicago
Napisano Ponad rok temu
wlasnie wrocilem z pierwszego treningu sayoc kali. jakie wrazenia? najsensowniejsza grupa trenujacych jaka do tej pory widzialem i chcialbym, by to spostrzezenie odpowiadalo prawdzie. zajecia w malej salce, ale wszystkie podstawowe warunki spelnione.
co bylo dzis? 3 of 9 templates w roznych ukladach na prawa i lewa reke. mozna sie pogubic troche jednak jak chwile pomyslec, to rzeczywiscie ma to wiekszy sens niz 12 katow (przynajmniej jezeli uzywasz noza).
co jest minusem? kurwa, ale kasy na to pojdzie!!!!!! juz prawie sie witalem z customem bud'a nealy'ego pesh kabz (tym malym 3,5'' i ats 34) i wyglada na to, ze se bede musial jakies tepawe sprzety zakupic kto byl na sayoc.com to widzial ceny :)
teraz male pytanko do sayoc ziomkow w starym kraju, czy moze maja jakies sugestie, uwagi, przemylenia itp. np.: od czego bym zaczal nauke sayoc, gdyby mi bylo dane zaczynac jeszcze raz? czy czym uzupelniac material treningowy, jak trenowac itp.
wiem oczywiscie, to jak zajebiscie male jest prawdopodobienstwo otrzymania sensownej odpowiedzi z dwoch glownych powodow:1)komu sie kurwa chce pisac 2)malo kto mysli o tym, co trenuje 3)jak mysli, to juz zupelnie wyjatkowo sie zdarza, zeby mu sie chcialo pisac
ide pomyslec, zrobie notatki, walne browarka i ide spac.
pozdo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
ps. jaka escrima sie zajmujesz? w polsce najpopularniejsze jest chyba doce pares?
Napisano Ponad rok temu
nie mam Twojego maila. jak podeslesz, to Ci napisze to samo co na priv. jestem powaznym klijentem, bo jakos nie usmiecha mi sie wydanie 250$ na podstawowe "przyzady" i jak moge cus oszczedzic, to chetnie oszczedze
pozdro
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam mape ale nie ma checi aby do niej zajrzec:-)
Napisano Ponad rok temu
pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Jeff, jest zajebistym fighterem, co prawda sprubowalem sie z nim tylko 2 razy ( bo ze wzgledu na posture i upodobania , odgornie juz bylem zpartnerzony z Kierem ) , ale he is the man !
Napisano Ponad rok temu
800 km na polnoc to juz tylko biegun polnocny....shit , na polnoc kurawa na polnoc , mialo byc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do Chicago planuje zawitac w przyszlym roku , zeby zakupic "powazny" grinder do nozy. Dam znac
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pieknosc escrimy
- Ponad rok temu
-
Znalezione w sieci
- Ponad rok temu
-
Escrima w USA stan CT
- Ponad rok temu