JJ - newbie prosi o poradę.
Napisano Ponad rok temu
Drugą ważną sprawą jest ,czy słyszeliście może kiedyś coś o sekcji w Słupsku? Prowadzący : Michał Godnicz (chyba VI dan). Czy warta zachodu?
Dzięki.
Napisano Ponad rok temu
najlepiej przejdz sie do tej sekcji i popatrz na trening.
Napisano Ponad rok temu
Niewazna jest szkola, wazna jest ocena sytuacji + Twoja technika i psycha - jak jestes dobry i masz nozyczki, to dasz sobie rade nawet po kursie kroju i szycia 8)
pozdrawiam
mariusz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem watlej postawy i to nosze okularki czyli Teotretycznie jestem przciwnikiem na ulicy Latwym do sklepania...Ale mam lekka broda i dlugie wlosy co moze swiadczyc ze jestem lekko zasrubowany ..... Teraz Historia.
Szedlem sobie przez park o 3:00 w nocy i nagle 2 duzych panó w łysych głowach mówi do mnie dawaj komórke albo dostnaiesz wpier***l.... (W takiej sytuajci raczje zaczynasz uciekac) Ale ja powiedzialem A Ku*** cchecie sie napie*** to chodzice. Na co oni ze sorka idz se dalej....
Potem stiwerdzilem...ze pewnie bym jednego strzalu nie przetrwal ALe spoko ze jestem caly...notabene tydzienpozniej chcieli mi pomóc sklepac cygana co mnie zaczepial znacyz ja mu tlumaczylem zeby se poszedl a oni chcieli go klepac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja nie prowkuje bujek... i przedstawilem jak ja to rozwiazalem...powinnem dodac jeszcze ze bylem w odleglosci okolo półtorej metra bo bylem przygotowany na ucieczke.
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście że ktoś nie wyglądający na strachliwego, ale okazujący pewność siebie(w granicach rozsądku), ma mniejsze szanse zostać ofiarą. Ale ta pewnośc siebie nie bierze się z samej znajomości psychologi, teoria a praktyka to dwie różne sprawy. Jeżeli trenujesz jakieś sporty/sztuki walki masz szansę się sprawdzić, i na tej podstawie budować pewność siebie.
Do kolegi Bivittatus: Jeżeli w sekcji jj są na treningach sparingi, to poradził bym ci pochodzić do tej sekcji. Zapewne nauczysz się jakoś tam walczyć, a będzie ciekawiej niż na KM(zdanie subiektywne )
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
[Warszawa] Budokan - jakie wrażenia?
- Ponad rok temu
-
gratulacje
- Ponad rok temu
-
Relacja z Mistrzostw Swiata ISJA w Brazylii
- Ponad rok temu
-
Kto z Was jeździł na seminaria z prof.dr. J.Linderem?
- Ponad rok temu
-
Seminarium Ju-Jutsu Full-Contact - Bytom
- Ponad rok temu
-
Wiadomość dla V0y od PCB - V0y
- Ponad rok temu
-
Sekcja dla dzieci -> Poznań
- Ponad rok temu
-
Ju Jitsu w Chorzowie ,Katowicach ???? gdzie co i jak :)
- Ponad rok temu
-
Ostatnie godziny Aniola na wolnosci.....
- Ponad rok temu
-
jiu-jitsu w Liverpoolu
- Ponad rok temu