same pochwy, bo nie zdążyli zrobić noży I stały sobie puste gablotki i jakieś laski na stoisku
kurcze puste pochwy staly i czekaly same bidulki, a mnie tam nie bylo, Piter ty masz szczescie.
Wracajac do naszej kosmicznej firmy, to trzymalem ich proto modelu 911 ( kurczete nazwy maja takie ze nie zapamietalem) w lapie , wrazenia wzrokowe pozytywne, choc rekojesc jak dla mnie wygoniejsza byla z col.Mossin.NOz wywazony jednak fatalnie , cos ten team inzynierow i metalorgow sie nie spawdzil , to nie fighter to maczeta. Co ciekawe na stoliku byl jeden z blizniakow EA folder , ale niestety byl w gablotce i nie wolno bylo nikomu go dotykac (za co Franek dostal kilka fuckow od ludzi).
Asaroth
solidne%20sprawdzone%20t6aluminim%20z%20wkladkami%20a%20nie%20(jak%20u%20extremy)%20zwykly%20badziewny%20plastik%20ABS%20z%20ktorego%20robia%20nawet%20piloty%20do%20telewizorow
tacy ludzie jak ty mnie podkurwiaja , budujesz opinie na zdjeciach z internetu , nie fatygujac sie nawet na dokladne przeczytanie specs's.
DO maja rekojesci z Aramidu , ktory jest w uzyci od 40 lat i jest po prostu nylonem ,podobnym do kevlaru , EA to polimery.Mam kilka rzeczy z aramidu np. rekawice do szlifowania , robi sie z tego np deski windsurfingowe, ale czy to trwale hmmm.... , czyba ze stosuja te swoje kosmiczne technologie.