BM Ares 732 czy BM Osborne 773 jako EDC
Napisano Ponad rok temu
Bede uzywal go jako EDC biurowo-domowo-techniczny... czasem jakas kielbaska na grilla .. no i czasem troszke galezi na ognisko .. nie zaeby zaraz scinac drzewa .. ale tak aby z juz scietych galezi mniejsze pooddzielac ...
Co poradzicie ?
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ja wiem ... ale Osborn ma taka ladna klinge..... Ares podoba mi sie .. ale 773 ma taka piekna linie ostrza .. taka bardze wysmukla.. Ares jakos taki za krotki mi sie wydaje
Ale do rzeczy .. ktory bedzie lepiej przenosil (biorac pod uwage dlugosc klingi) obciazenia w kierunku przeciwnym do kier. zamykania. .. czyli w tym samym kier co sie go otwiera ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na stronie Benchmade'a pokazują już tylko wersję z czarnym ostrzem i czarną rękojeścią, więc mniemam, że pozostałych wersji już nie robią (czemu się nieco dziwię)...
A moim zdaniem nie ma co porównywać 770 i 773, bo mają całkiem różne zastosowania - 770 to elegancki nożyk "garniturowy" (właśnie na niego "choruję" :-) ), a Ares to typowy "outdoorowiec".
pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Sorewicz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli to ty pracujesz w sklepie przy Chmielnej / Al. JP II to daj miz nac jak bedziesz juz mial 773 i 710 ..pomacam .. pomysle
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strona www Camillusa
- Ponad rok temu
-
Dwa w jednym... Piekna sztuka
- Ponad rok temu
-