Dwa w jednym... Piekna sztuka
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Nie znalazlem tylko informacji, ile to kosztuje.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak by to powiedzial moj znajomy: oczojebne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Doskonały na Allegro jako nóż używany przez USA ARMY za 29,90, pokryty unikatowym malunkiem PREDATOR 3,4 ...
To raczej cacuszko na biurko, niż narzędzie do pracy.
Napisano Ponad rok temu
K_P
PS. Choc ja nie uzywam prawie w ogole nozy, wiec moglbym go spokojnie nosic przy sobie.
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe tylko jak z tym w uzyciu, ta blokada tak chudziutka?
Loooozik!!!
Napisano Ponad rok temu
Nie... To nie w moim stylu.
Moze nieporozumienie wzielo sie stad, ze dla mnie "jak tego sie uzywa", oznacza mniej wiecej, czy da sie nosic ze soba, jak przyjdzie ochota i nada sie np. do samoobrony i szpanowania ("sztuka), przy znajomych, kiedy ktos spyta - czy masz czym przeciac ten sznurek? A nie oznacza noza "uzytkowego".
Pozdrawiam Jumbo, z Toba zawsze sie milo gawedzi
K_P
Napisano Ponad rok temu
A poza tym, gdyby ten nóż był zrobiony tak normalnie, bez zdobień itp. to móglby stanowić ciekawą alternatywę dla folderów i daggerów, w jednym narzędziu skupiając te dwa. Wątpliwość budzi trochę kwestia blokady i łączenia, gdyż nie wygląda to za solidnie, chociaż człowiek się może mylić. Ciekawe, czy nóż powstał jako z góry założona ozdoba, czy też może jako nowy patent?
Co trzeba przyznać, że w zalewie tych wszystkich Microtechów, Benchmade i innych takowych, ten nóż jest bardzo oryginalny.
Kubuś, pozdrówka!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I to ktos kupil?Litości :? .....
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie jest malym dzielkiem sztuki. Natomiast Ty Asaroth, uzywasz np. noza (wyczytalem to w innym poscie), ktorego ja nie chcialbym za darmo. Slowem kupa malo mobiolnego zlomu, wolalbym juz walczyc tym wynalazkiem.
No, ale to nie powod do pejoratywnych okreslen.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
No wiem ze kazdy ma swoje zdanie-jak jak ktos uwaza ze rozowy to nie jest babsko-pedalski kolor i wedlug niego pasuje na noz to jego sprawa,ale ja walczac reconem mialbym pewnosc ze mi sie nie zlamie,wygnie,rozleci,czy zlozy pozbawiajac mnie palcow...Nie naduzywamy zbyt pochpnie - slowa pedalski?
Dla mnie jest malym dzielkiem sztuki. Natomiast Ty Asaroth, uzywasz np. noza (wyczytalem to w innym poscie), ktorego ja nie chcialbym za darmo. Slowem kupa malo mobiolnego zlomu, wolalbym juz walczyc tym wynalazkiem.
No, ale to nie powod do pejoratywnych okreslen.
Do tego wole w lapie miec zawsze solidny kraton,g10,czy t6aluminim niz trzymac sie kosci dawno zdechlego owlosionego slonia
A jak by mi dawali drugiego recona za darmo to bym wzial(zawsze jakiesc 300pln) do przodu :wink:
Napisano Ponad rok temu
A dla mnie to nie rozowe-babskie, tylko piekny odcien zlotej, starej miedzi, z ktorej kiedys, albo raczej z jej stopu, ludzkosc takze robila noze.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
musze przyznac ze ciekawa zabaweczka - ale tylko zabaweczka. a moze az? w kazdym razie jakbym mial do wyboru otf microtecha albo to, to chyba... wolalbym tego mamucika :-)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
No i gdzie tu surowe piękno stali błeeee
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Niech żyje zgrabność
- Ponad rok temu
-
Extrema Ratio - do posiadaczy tych folderów
- Ponad rok temu