Bo wszystkie smary, które mam, nie nadają się za bardzo do jedzenia

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja używam smaru do łożysk... wcieram go na tyle mocno (używam 3 szmatek - 1: rozsmarowuje, 2: ścieram nadmiar, 3: wcieram do czasu, ąż szmatka nie będzie czysta), że nóż jest zabezpieczony, a jedzenie smkuje.Jak zabezpieczyć przed rdzą ostrze z węglówki, żeby można je było w każdej chwili wykorzystać do przygotowania jedzenia?
Bo wszystkie smary, które mam, nie nadają się za bardzo do jedzenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale weglowka do krojenia zarcia? :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z noży nie strzelasz to po pierwsze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu