Bo wszystkie smary, które mam, nie nadają się za bardzo do jedzenia

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Lord von Banan napisał
Ja używam smaru do łożysk... wcieram go na tyle mocno (używam 3 szmatek - 1: rozsmarowuje, 2: ścieram nadmiar, 3: wcieram do czasu, ąż szmatka nie będzie czysta), że nóż jest zabezpieczony, a jedzenie smkuje.Jak zabezpieczyć przed rdzą ostrze z węglówki, żeby można je było w każdej chwili wykorzystać do przygotowania jedzenia?
Bo wszystkie smary, które mam, nie nadają się za bardzo do jedzenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Asaroth napisał
Ale weglowka do krojenia zarcia? :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_SOKÓŁ napisał
z noży nie strzelasz to po pierwsze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu