Zakupy w NG, ktos planuje ?
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Zakupy w NG, ktos planuje ?
Chcialem to zamiescic w Bazarze, ale w sumie nic nie sprzedaje... w kazdym razie gdyby temat bardziej tam sie nadawal, wybaczcie zamieszanie.
Poszukuje kogos kto w najblizszym czasie planuje robic zakupy na New Graham, w celu zrzucenia sie i zmniejszenia kosztow wysylki.
Jak ktos jest zainteresowany, zapraszam na priv.
Poszukuje kogos kto w najblizszym czasie planuje robic zakupy na New Graham, w celu zrzucenia sie i zmniejszenia kosztow wysylki.
Jak ktos jest zainteresowany, zapraszam na priv.
Napisano Ponad rok temu
Re: Zakupy w NG, ktos planuje ?
Cześć
Myślę, że bezpieczniej jest zamawiać po jednym przedmiocie. Ostatnio cło zatrzymało mi Leeka - rachunek był na 55$. Odczekałem aż wyślą Leeka z powrotem do NG. Z NG skontaktowali się ze mna e-mailem i przysłali jeszcze raz :-) bez dodatkowych opłat. Naprawdę dobry sklep. Koszty wysyłki to 5-7 $. Moim zdaniem nie ma co ryzykować wiekszego zamówienia bo a nuż na cle zniszczą zamówienie , a nie odeślą.
Myślę, że bezpieczniej jest zamawiać po jednym przedmiocie. Ostatnio cło zatrzymało mi Leeka - rachunek był na 55$. Odczekałem aż wyślą Leeka z powrotem do NG. Z NG skontaktowali się ze mna e-mailem i przysłali jeszcze raz :-) bez dodatkowych opłat. Naprawdę dobry sklep. Koszty wysyłki to 5-7 $. Moim zdaniem nie ma co ryzykować wiekszego zamówienia bo a nuż na cle zniszczą zamówienie , a nie odeślą.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czyzby NEW BM Pinnacle?
- Ponad rok temu
-
BM Pinnacle
- Ponad rok temu
-
OX Forge czy U.M.S.?
- Ponad rok temu
-
Benchmade AFO, 520 Presidio Pardue
- Ponad rok temu
-
łatwa net karta do zakupów w stanach
- Ponad rok temu
-
moze i foldery nie sa takie złe....
- Ponad rok temu
-
PryBaby... koniec ze złamanymi czubkami w nożach?
- Ponad rok temu
-
Damast - co to naprawdę jest warte?
- Ponad rok temu
-
Tu leszcz
- Ponad rok temu
-
Noz dla kobiety - pomozcie w wyborze...
- Ponad rok temu