Wywiad z Minotauro po GP [POL]
Napisano Ponad rok temu
M: Czułem się ok. To dzięki treningom, fanom i temu iż podczas walki mogłem robić wszystko co zamierzałem. Zajmowałem wiele pozycji, wraz z finałową: trójkąt rękoma. Byłem zadowolony z tego co zrobiłem na ringu.
Już drugi raz zastosowałeś tą technike w GP. Polubiłeś ją?
M: W tej walce mogłem zastosować ją wcześniej. Próbowałem omoplaty, trójkąta, balachy, ale moi przeciwnicy są na to wyczuleni. Dlatego też ćwiczyłem tą technike z bratem. Powtarzaliśmy ją po 30 razy na treningu.
Już drugi raz zmierzyłeś się z Herringiem.
M: Jest bardzo mocnym zawodnikiem. Walczyłem z nim trzy lata temu. Znam go bardzo dobrze i jestem pewien że on mnie też. Uciekł mi z wielu technik, ale ten trójkąt rękoma sprawił mu kłopot i nie umiał sie z niego wydostać. Gdy był w narożniku wybrał atak na moje nogi i to było mi właśnie potrzebne do zastosowania mojej sekretnej broni. Jest jednym z zawodników wagi ciężkiej i każdy czekał na tą walke.
Jaka była zasadnicza różnica w jego sposobie walki?
M: Jest o wiele bardziej techniczny niż ostatnio. Jest lepszy niż przedtem.
Z kim chciałbyś walczyc w półfinale?
M: Jestem gotowy na każdego z nich. Najbardziej jednak chciałbym Ogawe. W wywiadzie mówił że zawodnicy Pride są amatorami. Reprezentuje Pride od kilku lat i chcę mu udowodnic że jesteśmy profesjonalistami i ćwiczymy ciężko. Byłby to klasyczny pojedynek BJJ vs Judo i jedna z najlepszych dotechczasowych walk Pride.
Widziałeś walke Ogawy? Co o niej myślisz?
M: Widziałem jego walke z brazylijczykiem Giantem Silva. Giant jest nowy w sportach walki i łatwo dominowac nad nim w parterze. Jest strasznie silny... Teraz jest w finałach, bedzie mu ciężko.
A Randleman Vs Fedor?
M: Ta walka była świetna. Kevin sprowadził go dwa razy do parteru ale Fedor jest twardy i dobrze kontrolował sytuacje. Przekulał go i pokazał światu dlaczego jest mistrzem Pride wagi ciężkiej.
Wywiad z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
tłumaczenie: saku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
myslalem ze żółtki maja wiecej szaczunku dla przeciwnika
Jeden Ogawa to nie wszystkie "żółtki".
Napisano Ponad rok temu
myslalem ze żółtki maja wiecej szaczunku dla przeciwnika
Jeden Ogawa to nie wszystkie "żółtki".
Bardzo nie lubie tego typa
Napisano Ponad rok temu
M: Ta walka była świetna. Kevin sprowadził go dwa razy do parteru ale Fedor jest twardy i dobrze kontrolował sytuacje. Przekulał go i pokazał światu dlaczego jest mistrzem Pride wagi ciężkiej.
zaraz bo sie pogubilem... to Fedor jest wciaz mistrzem.... a nie Mino???
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tyson i LeBanner w K1 ?
- Ponad rok temu
-
vale tudo i ostre granie
- Ponad rok temu
-
UFC 49: Unfinished Business - 21 sierpień
- Ponad rok temu
-
pride gp hwgp rd2
- Ponad rok temu
-
Dlaczego zapaśnicy mają największe rankingi???
- Ponad rok temu
-
Nowa strona Pride
- Ponad rok temu
-
Gdzie to oglądać??? (faQ DC++)
- Ponad rok temu
-
Wywiady po pride gp (video)
- Ponad rok temu
-
Pride gp cc - kilka gifów