Panowie, moze jeszcze nie jest za pozno dla nas na leczenie?
Napisano Ponad rok temu
18-letni Michael Desiderio był tak zafascynowany obydwoma filmami, że kupił sobie taki sam miecz, jak ten, którym Uma Thurman zabija swoich wrogów i zaszlachtował nim swojego przyjaciela Ricardo Richardsona. Według przyjaciół, Desiderio obejrzał film "Kill Bill Vol. 2" aż 6 razy i miał na jego punkcie prawdziwą obsesję - nieustannie cytował słowa bohaterów i bawił się kupionym za 80 dolarów mieczem.
"Jeżeli akurat nie bawił się mieczem, wykonywał w powietrzu powolne ruchy rękami, jakby nadal miał w nich broń. On naprawdę myślał, że jest Samurajem" - mówi koleżanka zabójcy Donata Anselmi. "Mike żył we własnym wyimaginowanym świecie, w którym uważano go za wojownika."
Obsesja chłopca okazała się śmiertelnie niebezpieczna dopiero w czerwcu, kiedy podczas kłótni Michael odrąbał przyjacielowi palce u rąk, a następnie podciął mu gardło. Nastolatkowi postawiono zarzut morderstwa drugiego stopnia oraz posiadania niebezpiecznej broni."
Ktorys juz wykonuje dziwne ruchy rekami? Bo rozne przejawy chorobliwej fascynacji bronia biala mozna juz zauwazyc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy to już kolejne stadium choroby?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
KKamiLL
PS. Wojtas13, tzn ze operujac nozem wykonujesz takie ruchy jakbys walil konia ?? :twisted: :twisted:
sorry nie moglem sie powstrzymac
Napisano Ponad rok temu
A mi dziwczyna powiedziała, że w nocy kiedy śpię wykonuję dziwne ruchu ręką, takie same jak z nożem w ręku za dnia.....
8O
.... okej, milcze, nie powiem tego :wink:
Napisano Ponad rok temu
A sny o nożach to u mnie normalka.
Napisano Ponad rok temu
doskonałeTylko niech mi który napisze, że wale konia to zabije
a tak na poważnie, jeśli na jawie często wykonujesz takie ruchy to powtarzanie ich w śnie mnie specjalnie nie dziwi. Mózg w nocy przetwarza bodźce. To raczej nie przejaw choroby.
Co do głównego wątku - niestety taki film chyba może źle zainspirować słabsze psychicznie jednostki. Ale IMHO błąd tkwi w człowieku nie w filmie.
Napisano Ponad rok temu
I chyba tak jest ( w "pozytywnym" :twisted: znaczeniu).albo to moze ja jestem bardziej "przekrecony" od niego )
Kiedyś na bazarze w ofercie Protech Spike
oo nie Kane ja byłem pierwszy, ty jestes i tak niebezpieczny to pomysli sie czy to bezpieczne ci dawac cos takiego:))
Więc obawiam sie co wychodzi po połaczeniu Kane + Katana
Napisano Ponad rok temu
To są idioci i nigdy nie myślałem o mojej nożomani w kategoriach takiego zboczenia jak seryjny morderca czy dewiant. Noże są do używania i zbierania czasem do samoobrony przed samoobroną .
I to wszystko na ten temat z mojej strony.
A widzieliści HALO 3 na filmie 24GODZINY na POLSACIE?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to się wyrwałem, ale serio, wygląda to ponoć jak otwieranie i zamykanie balka.
A sny o nożach to u mnie normalka
Mało że obsesja, to jeszcze rymowana...
Który jeszcze wierszuje o nożach?
{prócz mnie}
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Dragonfly Spyderco? Czy moze butterfly'em?ja raz omalo co nie zabilem kolegi pokazujac mu jakis trik dragonflyem,
Pozdrowionka,
Akme
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od MT to chyba CamoFly? Czy sie myle?On chyba mial na mysli Dragonfly od Microtecha
Pozdrowionka,
Akme
Napisano Ponad rok temu
Od MT to chyba CamoFly? Czy sie myle?
Pozdrowionka,
Akme
CamoFly, DragonFly, DesertFly i cala masa innych
KKamiLL
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sklepy z nożami w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Co proponujecie - fixed,5-7",płaski szlif,mocna stal ?
- Ponad rok temu
-
Noże Toma Anderson'a
- Ponad rok temu
-
Benchmade Griptilian 550 - pierwsze wrażenia
- Ponad rok temu
-
Talonit ??
- Ponad rok temu
-
A sprężyna w Socom Mini Auto Microtecha ?
- Ponad rok temu
-
Pajaki cd - Delica, Endura
- Ponad rok temu
-
Boa sprężyna... jeb
- Ponad rok temu
-
który model jest sztandarowy ??
- Ponad rok temu
-
Zakupy w Internecie Benchmade Model 813 Mini TSEK