Clipy, Walki, Highlight-y MT KB i Boksu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obejżałem jego HL, jedną z jego walk....fajnie dzieciak kopie . Ale czemu uchodzi z takiego "championa" ( )..w jego walce rękoma nie widze żadnych przybłysków geniuszu czy nawet sprytu...na temat nóg wypowiadać sie nie będe bo nie mam o tym zielonego pojęcia.
Obejżałem również HL tego Cesara (czy jak mu tam było) O! tam było widać spryt, choc nic poza średno-wyższą techniką...ale go mozna nazwać CHAMPIONEM, ale tego Dekkersa? Ile on wazy? Powiedzmy 55-62 kg. I czy wiesz co by się z nim stało jakby zrobic walke strikte bokserską np. z Hamedem z 96' roku z ODH, Judahem, Spinksem czy Hopkinsem. Zaraz po pewnie bardzo szybkiej walce zostałby odwzieziony na ostrą terapie... .
Choć moze jego "moc" tkwi w czym innym? Kamil?
Napisano Ponad rok temu
i ten "dzieciak" ma 33 lata
Napisano Ponad rok temu
Techniki, swietny artykul, all by P. Ochniowski 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale jakim cudem, na co ? Po co, w jakim celu ? Bóg jedyny i Ty sam wiecie o tym chyba najlepiej. Tego to już kompletnie nie rozumiem ...
Chyba, że interesują cie konfrontacje międzystylowe, ale to przecież nie to forum ? Sądze, że chodzi zupełnie o co innego ..... o to co wiele osób zauważa czytając Twoje posty ..... Ale wracając do twej "wirtualnej " konfrontacji .... czy nie zauważasz że to dwa zupełnie inne sporty ? Dwa zupełnie inne światy !!! Ale skoro masz naturę analityka to ok, ja Ci odpowiem ; sądze ze Dekker nie miałby większych szans na zwycięstwo w walce bokserskiej z Hamedem - dla któregoz kolei walka w formule Muay Thai z możliwością używania przez Dekera łokci i kolan prawdopodobnie zakończyła by sie trwałym kalectwem !!
Idac twym tropem ...wiesz co by się stało jakby stanął przywołany przez Ciebie Bernard Hopkins na przeciw Vitora Belforta ? Ja wole nawet nie myśleć. Może analogia ciut naciagnięta ale ... to Ty zacząłeś I co z tego wszystkiego wynika ? A no moim zdaniem pstro !!!!
Na Twój post chciałem odp. bo posty Twoje zawierają conajmniej kontrowersyjne wywpowiedzi ... ja mówie kontrowersyje - inni durne a jeszcze inni okreslają je jeszcze gorzej. Ale ja lubie dyskutować
Dla mnie do tego momentu, nie było rzeczą nadzwyczaj zadziwiającą, że ktoś taki jak Ty ... zza klawiatury neguje sobie ot tak talent Michlczewskiego jako boksera, porównując go z innymi bokserami.
Ale zupełnie w głowie mi się nie mieśći jak można negować niewątpliwy geniusz fightera walczacego w innej formule( geniusz rąk na tyle na ile sa one niezbędne w określonych sytucjach w muay thai - dla twojej wiadomości, nie używa się ich tak często jak w boksie , w którym to używa sie ich nagminnie ) - oceniajac przez pryzmat zawodnika z innej dyscypliny sportowej !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kamil, wytłumacz mi proszę, o co biega z tym Ramonem D. :?
Obejżałem jego HL, jedną z jego walk....fajnie dzieciak kopie . Ale czemu uchodzi z takiego "championa" ( )..w jego walce rękoma nie widze żadnych przybłysków geniuszu czy nawet sprytu...na temat nóg wypowiadać sie nie będe bo nie mam o tym zielonego pojęcia.
Obejżałem również HL tego Cesara (czy jak mu tam było) O! tam było widać spryt, choc nic poza średno-wyższą techniką...ale go mozna nazwać CHAMPIONEM, ale tego Dekkersa? Ile on wazy? Powiedzmy 55-62 kg. I czy wiesz co by się z nim stało jakby zrobic walke strikte bokserską np. z Hamedem z 96' roku z ODH, Judahem, Spinksem czy Hopkinsem. Zaraz po pewnie bardzo szybkiej walce zostałby odwzieziony na ostrą terapie... .
Choć moze jego "moc" tkwi w czym innym? Kamil?
chcesz uchodzic za znawce SW a piszesz takie pierdoly ze oczy bola.
wielu PRAWDZIWYCH (czyt nie takich jak ty amatorow) specjalistow twierdzilo ze Ramon ma cios zawodnika wagi ciezkiem.poszukaj w necie i wyciagnij wnioski."znawco".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedna to gala ze Słowacji (gudzien ubiegłego roku)
I jedną całkiem niedawno (w sensie też Słowacja)
Nie mam niestety ich gdzie wystawić zatem pozostaje tylko mail'a do mnie zapodać z adresem i jak będzie wola (czy też raczej czas) to zapodam list dla naszej ukochanej poczty i będzie
Pozo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezeli chodzi o ostatnią walkę - w ten weekend powinienem ją mieć... jak będziesz mógł to gdzieś umieścić to postaram się jakoś (hehe) to przesłać
Pozo
Napisano Ponad rok temu
Ruiz vs Golota [torrent]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ograniczenia linka j.w.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych