Maxpedition M2 - lekkie OT (?)
Napisano Ponad rok temu
Jeśli nie tu powinienem zamieścić ten topic, to proszę Moda o przerzucenie gdzie trzeba i udzielenie nagany :bad-words: .
A teraz przejdźmy do meritum: Mieszkam pod Warszawą i ilekroć chcę się wybrać gdzieś ze znajomymi na piwo, to jestem skazany na podróżowanie taksówką (drogo) albo pociągiem z dworca śródmieście lub zachodniego i nocny spacer. Powszechnie wiadomo, że te dworce nie są sympatyczne, a i u mnie różni łażą po nocy. W takiej sytuacji oprócz tego, co zawsze w kieszeni, zabieram dodatkowy sprzęt. Póki było zimno to raz, że mi się nie chciało nigdzie łazić, a jak już to sprzęt upchałem w kurtce. Teraz jak wreszcie się ociepliło częściej wychodzę i bez kurtki mam problem z "załadunkiem". Postanowiłem wreszcie coś z tym zrobić i po wielu wahaniach spowodowanych wysoką ceną zdecydowałem się wreszcie zamówić to:
Sprzęt jest zrobiony super solidnie, wyjątkowo starannie i z dbałością o szczegóły. Tu opcje mocowania:
Gruby solidny i cichy suwak z paracordem, żeby było za co złapać
A to zawartość: komóra, victorinox, kubotan dający 60 lumenów do oświetlania ciemnych kątów i oślepienia ew. napastnika , no i solidna "gaśnica" do ostudzenia zbyt zapalczywych osobników :wink:
A tu na pasku"
To co dostałem, w 100% zgadza się z opisami zachwyconych urzytkowników - sprzęt wygląda po prostu na nie do zaj... materiały i wykonanie pierwsza klasa! Co gorsza teraz dopiero na poważnie mi zaczął chodzić mi po głowie plecaczek do kompletu :-) , tylko te ceny...
Napisano Ponad rok temu
A sprzęcik jest cool i też sobie chwalę!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam,To co dostałem, w 100% zgadza się z opisami zachwyconych urzytkowników - sprzęt wygląda po prostu na nie do zaj... materiały i wykonanie pierwsza klasa! ... tylko te ceny...
bardzo ciekawy "przybornik"
Ale zdradź może gdzie toto kupiłeś
Wiem, że można poszukać w internecie, ale sprawdzone źródełko
jest o wiele lepsze
Napisano Ponad rok temu
A dlaczego takie cuś ?
Tego typu zasobniki na pasek od spodni mają ograniczoną możliwość lokalizacji ze wzgledu na rozmieszczenie szluwek. Dodatkowo noszę często placaczek i pas biodrowy łatwiej to wszystko skomponować z Leathermanem w etui na pasku i saszetką z osobnym paskiem niż z takim sporym zasobnikiem na pasek.
Jeszcze pytanie jak się z tym siedzi przypiętym pasami w aucie ?
Widzę jednak, że ten zasobniczek ma duże uszy i dałoby się go ładnie zainstalować na pasie biodrowym każdego plecaka
Ogólnie to jest super ... mam jakieś skrzywienie i kilkanaście takich różnych etui i zasobniczków na paski i szyję. A co boli mój portfel ... nigdy nie mam ich dość i oprócz latarek, nożyków i czapek czasem coś muszę nabyć
Może to opisywane powyżej będzie następne ...
Skąd to się bierze i za ile ? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[pochwalę się,że mam od nich thermite versipack ale przesyłka mnie zdrowo $%^&$## po kieszeni [większa paczka]]
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jasne, nie jest to taki hardcore jak wyżej, ale mały, pakowny i taniutki!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli chcesz sie bronic to liczy sie kazda mili sekunda,a zanim wyciagnie sie cos z tej kieszonki mija kilka cennych sekund...co moze sie skonczyc bejzbolem w leb,nozem w bzruch, czy tez innymi przedmiotami w innych miejscach
Napisano Ponad rok temu
Asaroth, nie kazdy traktuje noz jako narzedzie self-defense. Niektorzy tylko jako EDC
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ponieważ M2 wydaje mi się trochę za mały, jak na moje potrzeby.
A po nim Thermite
który wydaje mi się całkiem ciekawym rozwiązaniem na motocykl, zamocowany na udzie. Kiedy potrzebuję cos niewielkiego, a plecak do choppera raczej nie pasuje... :?
Chwilowo niestety trzyma mnie kasa...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Inova X0 na allegro
- Ponad rok temu
-
SF G2 Nitrolon
- Ponad rok temu
-
Testy... i wlasne opinie L2,T3