Gdzie to oglądać??? (faQ DC++)
Napisano Ponad rok temu
1.Program DC umozliwia ściaganie całych turniejów czasem juz nawet tego samego dnia po ich odbyciu się.
Hub --- 10mbit-1.myftp.org --- to bogate źródło materiałów traktujących o sportach i sztukach walki(instruktażówki, pdfy i oczywiście zawody MMA)
Poniżej opis instalacji tego programiku.
Najpierw należy go ściągnąć np. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
(zapisz el doc jako..)
Konfiguracja:
Klikamy w settings i
Nick - wpisujemy nick a przed nim nasz kraj np. [POL]rafcio czy [GER]michcio
E-Mail - adres email
Description - opis (niekoniecznie)
Connection Type - wybieramy rodzaj połączenia
Zaznaczamy Active, wpisujemy swój adres IP, pole port zostawiamy puste.
Następnie w settings klikamy w downloads i w pole default wpisujemy katalog do którego będziemy ściągać pliki
Znowu w settings klikamy na Sharing i udostępniamy innym swoje foldery (filmy, muzyka i oczywiście MMA, nie udostępniać żadnych głupot oraz niepełnych plików) W przypadku 10mbit-1.myftp.org musimy udostępnić więcej niż 10GB i uploadujemy nie mniej niż 3 sloty
Teraz juz tylko klikamy w Public Hubs i w manual connections wklejamy: 10mbit-1.myftp.org i łączymy sie z hubem
Życze wysokich transferów. Jeśli ktoś ma jakieś pytania to śmiało, mamy tutaj wielu życzliwych ludzi
2. Torrent
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Saku - ja bym zrobił ten temat jako przyklejony. Inaczej za kilka dni zginie w czeluściach archiwum i pytania pojawią się znowu (userów przybywa).
Pozdrawiam.
Jasne jasne, takie było moje założenie tylko jakem cwany gapa - zapomniałem ><'
:wink:
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam i nie każcie mnie srogo.
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście jestem debilem maksymalnym. W dodatku ślepym jak kret. Wlazłem w ten topic po kliknięciu 'Zobacz najnowsze posty' i (durny) nie zauważyłem, że temat już jest przyklejony.
Przepraszam i nie każcie mnie srogo.
Nie, wysłałem go jeszcze jako normalny, później zmieniłem troche i przyklejiłem :-)
Ale dość już o tym :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
*** Connected
<[BOT]Command€r> YHub version: Beta 0.387 [t10] written by Yoshi.
<[BOT]Command€r> Current uptime: 04:13:53:50
<[BOT]Command€r> You've got too few slots open, current slotsminimum is: 2
*** Disconnected
O co komon ower bajbi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ta ospoba od której chcesz ściągać.
Tea Tad:
Albo miałeś tylko jeden slot udostępniony to w ustawieniach shering na dole. Albo jesteś na więcej niż jednym hubie i wtedy nie pamiętam jakie są zasady jeśli o to chodzi w tym mma hubie ale wyjdź z innych i spróbuj dostać się tam ponownie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak chciałem go otworzyć w all player to mi wyskoczyło że brakuje jakiegoś kodeka - niemożliwe!!!!!! mam chyba większośc i Direct Show Packa i ffdshow więc o co chodzi!!!
a potem mi się sam komp zrestartował - ale to chyba charakterystyczne dla windows milenium.
więc co robić z tym plikiem, i jeszcze jedno po tym zrestartowaniu inne pliki które w tym czasie ściągałem zaczęły po powtórnym wejściu na huba ściągać się od nowa a nie od miejsca w którym się zerwało połączenie, czy jest na to jakiś sposób?!?!?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przy zaznaczaniu passive automatycznie zamyka sie okienko w ktorym powino sie wpisac ip ( a wiec nie ma nawet mozliwosci wpisania ).
Jezeli ktos np. jest w sieci osiedlowej to powinien ustawic passive i do swojego nicka np. [POL]Naruto[PSV] dopisac na koncu w nawiasie kwadratowym psv [ 2 osoby psv nie moga od siebie sciagac ]
Najczesciej kazdu hub wymaga od wchodzacej osoby wolnych 3 slotow [ czasami 2 ] i jezeli ktos podlacza sie do kilku hub'ow musi udostepnic wiecej slotow.
Jezeli ktos chce sciagac filmy, muze, walki itp to powninien zaznaczac w okienku "Search" taki maly kwadracik "Only ussers with free slots" to wlasnie pomoze w tym ze nie bedziecie mieli problemow ze sciaganiem a mianiowicie oznacza to ze dc bedzie szukalo osob tylko z wolnymi slotami a wiec odrazu przystapi do sciagania.
Nastepna zecz o ktorej nikt wczesniej nie wspomnial to szukanie alternatyw. A wiec jezeli ktos zaczal powiecmy sciagac 1 cd z ufc 44 i koles od ktorego sciagal wylaczyl kompa albo ma juz zajete sloty a jakas czesc juz jest sciagnieta i nie chcecie tracic czasu i sciagac jej od poczatku to powiniscie wejsc w "Download Queue" pozniej wejsc w folder do ktorego sciagacie [ lista bedzie po lewej stronie ] i kliknac lewym przyciskiem myszki na to co chcecie sciagac i kliknac na "Search of alternates" po kliknieciu wyskoczy wam ramka pozniej zaznaczcie "Only ussers with free slots" i "Search" i jak bedziecie miec farta to jeszcze ktos bedzie mial wolne sloty i to co was interesuje .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[BOT]Command€r> You're banned from this hub by [OP]DSB because: you need to have a username with a country code at the start to be here in [ ] brackets - eg [USA]fred - to get unbanned email [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] telling me your IP address - visit [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to find it , and the reason you were banned. get your country code from [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
*** Rozłączony
wpisałem w nawias pl-[PL] i dalej wyskakuje mi to samo, co mam zrobić?
Napisano Ponad rok temu
Ale sprubuj zrobic tak jak opisywalem wyszukiwanie alternatyw w poprzednim moim poscie i sciagaj poprostu ten plik od innego typa.
zorro >>> hehe mam tak samo wedlug mnie to chodzi im o to zebyc mial ksywe np. [pol]zorro i wyslal meila administratorowi huba z potwierdzeniem ze juz tak zrobiles to on powinien ci odblowowac bana [ mi jakos sie nie chce ostatnio bo zaczynam sciagac walki bokserskie z tottenta :P , ale jak ci sie uda to powiedz na forum to ja tak samo zrobie :P hehe ]
Napisano Ponad rok temu
-moim numerem IP
-moim nickiem z[POL] w nawiasie przed nim
-z opisem problemu
a oni przysłali mi: that IP is not ban list - tak jakby to nie był mój IP !!!!!!!!!!!!!!!!! skandal!!!!!
myślę więc że na 10mbit-1.myftp.org nie wejdę - a nie wiesz czy taki ban to na zawsze czy na jakiś czas ?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wywiady po pride gp (video)
- Ponad rok temu
-
Pride gp cc - kilka gifów
- Ponad rok temu
-
rekawice mma po ra kolejny
- Ponad rok temu
-
Pride GP Critical Countdown 2004 - filmiki
- Ponad rok temu
-
Pride GP 2004 Critical Countdown - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
UFC 48 - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
UFC 48 - relacja na żywo
- Ponad rok temu
-
Mam pytanko (Ricardo Almeida-26 sek. jego highlighta)
- Ponad rok temu
-
ulubiony fighter
- Ponad rok temu
-
Ogólnopolski Turniej Shidokan - Łódź 2004
- Ponad rok temu