rekawice mma po ra kolejny
Napisano Ponad rok temu
Daniken model free fight- [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Kwon-model Virtus- [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - dalej -sprzet/rekawice przyrzadowe
Napisano Ponad rok temu
 Z modelem Kwona nie mialem nic wspolnego narazie, aczkolwiek drugi model jest mi znany, mialem to na lapce, a nawet walczylem w tym kilka razy. Przede wszystkim martwi mnie material z jakiego wykonane jest mocowanie na palce. Wydaje mi sie ze to sie szybko zerwie, moge sie mylic ale kumplowi juz zaczelo sie to nadrywac. Oczywiscie mozna to wzmocnic, ale przeciez jak kupuje cos za taka kase to nie po to zeby to przerabiac
  Z modelem Kwona nie mialem nic wspolnego narazie, aczkolwiek drugi model jest mi znany, mialem to na lapce, a nawet walczylem w tym kilka razy. Przede wszystkim martwi mnie material z jakiego wykonane jest mocowanie na palce. Wydaje mi sie ze to sie szybko zerwie, moge sie mylic ale kumplowi juz zaczelo sie to nadrywac. Oczywiscie mozna to wzmocnic, ale przeciez jak kupuje cos za taka kase to nie po to zeby to przerabiac  Poza tym mocowanie czasem lubi uciekac z palcow w czasie walki. Dodatkowo minusem dla mnie jest to ze powierzchnia uderzeniowa jest za gruba, co utrudnia dojscie do jakiegos duszenia i ulatwia przeciwnikowi przytrzymanie reki w parterze. Wydaje mi sie ze podobny mankament bedzie posiadala rekawica virtus. Osobiscie uzywam napiastkowek bulls'a takich do mma i jestem narazie z nich zadowolony, chociaz mam je dopiero tydzien, wiec na wieksze wnioski jeszcze za wczesnie
  Poza tym mocowanie czasem lubi uciekac z palcow w czasie walki. Dodatkowo minusem dla mnie jest to ze powierzchnia uderzeniowa jest za gruba, co utrudnia dojscie do jakiegos duszenia i ulatwia przeciwnikowi przytrzymanie reki w parterze. Wydaje mi sie ze podobny mankament bedzie posiadala rekawica virtus. Osobiscie uzywam napiastkowek bulls'a takich do mma i jestem narazie z nich zadowolony, chociaz mam je dopiero tydzien, wiec na wieksze wnioski jeszcze za wczesnie  W kazdym badz razie leza w lapie bardzo dobrze, ze az zapomina sie o nich.
  W kazdym badz razie leza w lapie bardzo dobrze, ze az zapomina sie o nich.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poz.
Napisano Ponad rok temu
Tak.Jak lda mnie (z tym,że miałem je na sobie-kwony-tylko parę razy) mogą być.Nie jezdzą po ręce ,jest dobry chwyt w nich.
poz.
A jak uderzales w nich to powierzchnia uderzeniowa duzo mniejsza od bokserskich? Przeciwnikowi wielkiej krzywdy nie robisz??
Napisano Ponad rok temu
zapomniałem o tym temacie.
Wiadomo że pow.trochę mniejsza.No i to przeciez napięstniki więc są "silniejsze" od zwykłych rękawic.
poz.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Pride GP Critical Countdown 2004 - filmiki Pride GP Critical Countdown 2004 - filmiki- Ponad rok temu 
- 
			 Pride GP 2004 Critical Countdown - wyniki i fotki Pride GP 2004 Critical Countdown - wyniki i fotki- Ponad rok temu 
- 
			 UFC 48 - wyniki i fotki UFC 48 - wyniki i fotki- Ponad rok temu 
- 
			 UFC 48 - relacja na żywo UFC 48 - relacja na żywo- Ponad rok temu 
- 
			 Mam pytanko (Ricardo Almeida-26 sek. jego highlighta) Mam pytanko (Ricardo Almeida-26 sek. jego highlighta)- Ponad rok temu 
- 
			 ulubiony fighter ulubiony fighter- Ponad rok temu 
- 
			 Ogólnopolski Turniej Shidokan - Łódź 2004 Ogólnopolski Turniej Shidokan - Łódź 2004- Ponad rok temu 
- 
			 gdzie organizują otwarte turnieje? gdzie organizują otwarte turnieje?- Ponad rok temu 
- 
			 Knockdown Night - Budapeszt, 12.06.2004 Knockdown Night - Budapeszt, 12.06.2004- Ponad rok temu 
- 
			 Tra Telligman Tra Telligman- Ponad rok temu