Samuraj atakuje
Napisano Ponad rok temu
Zamaskowany samuraj grasuje w lasach w okolicach Berlina - poinformowała niemiecka policja. Samuraj zaczepia spacerowiczów i, wymachując mieczem, każe im opuścić las.
Jak dotąd zamaskowany wojownik zaatakował dwoje rowerzystów w podeszłym wieku i parę zakochanych. Na szczęście nikomu nic się nie stało.
Niemiecka policja podkreśla jednak, że samuraj może być niebezpieczny. Aby wyśledzić napastnika policjanci używają specjalistycznego sprzętu, między innymi kamer na podczerwień.
Podejrzanym o ataki jest 46-letni mężczyzna, który trenował sztuki walki w Nowej Gwinei i Wietnamie. Nie można mu jednak przedstawić żadnych zarzutów, ponieważ nikt nie widział twarzy samuraja, toteż nie można go zidentyfikować.
Onet
Przyznać się proszę, kto to robi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie ma sprawyDałem ciała.... wybaczcie bogowie.... poklon
poslesz jakis fajny nozyk i zapomnimy o zajsciu.
sorka, nie moglem sobie odmowic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja z kumplem uzbrojeni w miecze półtora-ręczne (oraz noże) :twisted: biegamy po cmentarzach szukając wandali
8O
nie no normalnie wymiekam czaicie sie na satanistow czy na starsze babcie?
Napisano Ponad rok temu
i jeszcze jedna - kiedys we wrocławiu był ochroniarz, który po założeniu sekcji ninjutsu ( na którą nie miał oczywiście pozwolenia ) uznał że jest tak dobry, że chodził po mieście z mieczem, w pokrowcu, przewieszonym przez ramię. na bramce tez a nim stał. trwało to dosyć długo, chyba parę miesięcy, aż ktoś się zorientował że facet jest tez trochę nie teges. zamknęli go , nie wiem na ile. ale już chyba wyszedł.
Napisano Ponad rok temu
Np. w Otwocku w lesie przy Krasicikim (szpitalk dla polamanych) tez latał taki stary powalony dziad i straszyl ludzi...wybaczcie ale szczegolow nie pomne.
Powiem wam jedno. Ja bym spierniczał
Napisano Ponad rok temu
i kto to mówie :wink:Nieźli fazerzy :twisted:
ja nie biegam po zmentarzu z bronią w ręku
Napisano Ponad rok temu
Heheheheh ciekawe ma zjecia,tylko cos w to nie wierzei kto to mówie :wink:Nieźli fazerzy :twisted:
ja nie biegam po zmentarzu z bronią w ręku
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bokken inny
- Ponad rok temu
-
nunchaku - kto mi pomoże??
- Ponad rok temu
-
dyskretne ostrze