strzela takim gazem na 6 metrow

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
plazma to kolejny stan skupienia, prawda?
poza gazem,cieczą i ciałem stałym są podobnież jeszcze trzy inne w tym plazma
no - jest też jeszcze plazma krwi np.
 poczytaj sobie o reakcjach jądrowych, ale jak mniemam tylko żartowałeś  :wink:
   poczytaj sobie o reakcjach jądrowych, ale jak mniemam tylko żartowałeś  :wink:

Napisano Ponad rok temu
plazma to kolejny stan skupienia, prawda?
poza gazem,cieczą i ciałem stałym są podobnież jeszcze trzy inne w tym plazma
no - jest też jeszcze plazma krwi np.
Ale obawiam się żę to nie o taką plazmę chodzipoczytaj sobie o reakcjach jądrowych, ale jak mniemam tylko żartowałeś :wink:

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Plazma to gaz zjonizowanych cząstek o dużej koncentracji - współwystępują w nim zjonizowane atomy oraz elektrony, jednak cała objętość zajmowana przez plazmę z "globalnego" punktu widzenia jest elektrycznie obojętna. Plazma przez niektórych uważana jest za stan skupienia materii. Występuje np. w materii, gdy ta jest doprowadzona do temperatury od 30 000 K do 1 000 000 K (wnętrza gwiazd).
 Poświęciłem sie i teraz wszystko jest już jasne.
   Poświęciłem sie i teraz wszystko jest już jasne.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

)
  )

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 ale ja gdzies słyszałem o gazie "pieprzowym" w pierścionku . mała łatwy dostęp do niej
  ale ja gdzies słyszałem o gazie "pieprzowym" w pierścionku . mała łatwy dostęp do niej   po prostu git  :-)  tylko sie zastanawiam czy ja to wszystko dobrze poiwedziałęm  :roll:
  po prostu git  :-)  tylko sie zastanawiam czy ja to wszystko dobrze poiwedziałęm  :roll:

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam ten gaz i to całkowicie legalnie. Kupiłem w Galerii Mokotów kiedyśHmm.. mnie się udało raz dostać prawdziwy policyjny "gaz" jaki stosują na zachodzie. Nazywa się to Captor. Tak naprawdę to nie gaz , bo wypluwa "przysznic" z mieszanki 50:50 wody z alkoholem w którym jest rozpuszczony 0,30 % nonivamide. Przechodzą na to, bo gazy typu CS potrafiły nia działac na pijanych i naćpanych, ponadto u jakiegoś procenta potraktowanych CSem były grożne efekty uboczne. To jest dopiero skuteczność, pieczenie nie do opanowania nie ma bata po prostu. Tu więcej na temat Captora:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jak gdzieś znajdziecie, to od razu kupujcie, naprawdę polecam.

Napisano Ponad rok temu
 watpie aby dzialalo drazniaco na skore i oczy, gdyz zostal tym popryskany pozorant. mial zaklejona cala twarz i zostal oczywiscie obezwladniony przez dizelnych komandosow z bor. nie wiem tez jak sprawa wyglada z oddychaniem - moze to cos przepuszcza powietrze?
  watpie aby dzialalo drazniaco na skore i oczy, gdyz zostal tym popryskany pozorant. mial zaklejona cala twarz i zostal oczywiscie obezwladniony przez dizelnych komandosow z bor. nie wiem tez jak sprawa wyglada z oddychaniem - moze to cos przepuszcza powietrze?

Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu