Logo Magii Stali?
Napisano Ponad rok temu
Oto pierwsza propozycja:wink:
Pozdrowionka,
Akme
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmmm... ja akurat nie preferuje symetrycznych ukladow - sa takie... konserwatywne Nawet logo MT mi sie nie podoba Za to Lightfoot, Benchmade, Spyderco - jak najbardziej Lubie nowoczesne, lekkie i proste formy... Nie twierdze, ze moje logo jest ok - dlatego wymyslilem taki konkurs... Na pewno mamy sporo kreatywnych dusz na forum - noooo... DO ROBOTY, pokazcie co potraficie
Vince - dziekowac dziekowac
Pozdrowionka,
Akme
Napisano Ponad rok temu
ale jedno zastrzeżenie - zmień linię szlifuostrza,bo ktoś pomyli z nożyczkami i wszyscy wyjdziemy...na fryzjerów
Napisano Ponad rok temu
Akme...GREAT !!!
ale jedno zastrzeżenie - zmień linię szlifuostrza,bo ktoś pomyli z nożyczkami i wszyscy wyjdziemy...na fryzjerów
He he... fakt! OK w takim razie poczekam jeszcze na jakies sugestie i usprawnie logo
Pozdrowionka,
Akme
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie no Mind... CZAD! Fajny patent z tym paluchem! Photoshop? Jeszcze jak bys nad napisem odrobine popracowal... ale to tylko moje zdanie :wink:To i ja wrzucę coś swojego, chociaż nie wiem czy się na logo nadaje...
Ja moze dozuce cos bardziej statycznego dla Cynika :wink: ... choc i tak nie moglem sie oprzec "biegajacym" literkom MS
Pozdrowionka,
Akme
PS. Kto zgadnie co to za nozyk??? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
No to chyba oczywiste... i co więcej, jakbym miał obstawiać po kształcie podcięć to jest to manual...PS. Kto zgadnie co to za nozyk??? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
No to chyba oczywiste... i co więcej, jakbym miał obstawiać po kształcie podcięć to jest to manual...
Nooo Piter... nawet bym nie podejrzewal, ze nie zgadniesz, ale z tym rozpoznaniem manuala to juz Cie ponioslo :wink: i..... MASZ RACJE Masz jakic mikroskaner w oku?
Cholera... chyba sam bym nie zgadl...
Pozdrowionka,
Akme
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze jeden projekt, zrobiony na szybkiego, co by Cynik nie marudził :wink:
Napisano Ponad rok temu
a szkoda, bo napis jesli juz jest przy logotypie - jest jego cholernie wazna, integralna czescia... ok ok... juz sie nie wymadrzam :wink:Akme, nie chce mi się bawić z napisami,
A Twoje logo - fajowe!
Pozdr,
Akme
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dwa noze serated na gorze spyderco na dole jakis kershaw. Pozerajace napis magia stali. Te dwa noze wygladalyby jak leb rekina.
Napisano Ponad rok temu
Ps. ta reka jest dobra:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Z apteki doktora Jumbo
- Ponad rok temu
-
10 Przykazań NOŻOMANIAKA
- Ponad rok temu
-
Tak skończymy...
- Ponad rok temu
-
Dziadku, nie odchodź...
- Ponad rok temu
-
Co to za noz ktory w"predator"uzywa Arni ?
- Ponad rok temu
-
kershaw VAPOR II - opinie
- Ponad rok temu
-
Do użytkowników latarki Walther Tactical
- Ponad rok temu
-
Gerber Gator
- Ponad rok temu
-
zmiana adresu WAR - knives shop