Oto pierwsza propozycja:wink:

Pozdrowionka,
Akme

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Nawet logo MT mi sie nie podoba
  Nawet logo MT mi sie nie podoba   Za to Lightfoot, Benchmade, Spyderco - jak najbardziej
  Za to Lightfoot, Benchmade, Spyderco - jak najbardziej  Lubie nowoczesne, lekkie i proste formy... Nie twierdze, ze moje logo jest ok - dlatego wymyslilem taki konkurs... Na pewno mamy sporo kreatywnych dusz na forum - noooo... DO ROBOTY, pokazcie co potraficie
  Lubie nowoczesne, lekkie i proste formy... Nie twierdze, ze moje logo jest ok - dlatego wymyslilem taki konkurs... Na pewno mamy sporo kreatywnych dusz na forum - noooo... DO ROBOTY, pokazcie co potraficie  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Akme...GREAT !!!
ale jedno zastrzeżenie - zmień linię szlifuostrza,bo ktoś pomyli z nożyczkami i wszyscy wyjdziemy...na fryzjerów

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie no Mind... CZAD! Fajny patent z tym paluchem! Photoshop? Jeszcze jak bys nad napisem odrobine popracowal... ale to tylko moje zdanie :wink:To i ja wrzucę coś swojego, chociaż nie wiem czy się na logo nadaje...

Napisano Ponad rok temu
No to chyba oczywiste... i co więcej, jakbym miał obstawiać po kształcie podcięć to jest to manual...PS. Kto zgadnie co to za nozyk??? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
No to chyba oczywiste... i co więcej, jakbym miał obstawiać po kształcie podcięć to jest to manual...
 Masz jakic mikroskaner w oku?
  Masz jakic mikroskaner w oku?   
  Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
a szkoda, bo napis jesli juz jest przy logotypie - jest jego cholernie wazna, integralna czescia... ok ok... juz sie nie wymadrzam :wink:Akme, nie chce mi się bawić z napisami,
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu