Jaki to film?
Napisano Ponad rok temu
Może ktoś mimo tak krótkiego i chaotycznego opisu będzie wiedział jaki to film.
Napisano Ponad rok temu
Pozatym co to za bracia jak jeden azjata a drugi usaman?
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdzieś ten filmik u mnie jeszcze leży na kasecie... a szczególne wrażenie robi na mnie to, że Bolo nawet chyba ze 4 słowa w trakcie filmu wypowiada ;-)
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I Gizmo wszystko wyjaśnił 8) Ja pamiętam tylko, że chyba w jednej z końcowych walk witnamczyk dostał od swego "braciszka". Ale za co?? tego nie pamiętam :wink:
Za to ze wietnamczyk pomogl w schwytaniu ich wspolnego tatusia, ktory to okazal sie bardzo zlym czlowiekiem Taki melodramatyczny motyw
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Za to ze wietnamczyk pomogl w schwytaniu ich wspolnego tatusia, ktory to okazal sie bardzo zlym czlowiekiem Taki melodramatyczny motyw
Dokładnie. Ale na koniec się pogodzili, właśnie po tym efektownym KO
Aha - oczywiście w moim pierwszym poście miało być wietnamsko-amerykańska, a nie wietnamsko-japońska...
Pozdrówa
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
A może pamiętacie film z BOLkiEM, gdzie (...) walczył u boku nijakiego Billi Banksa (lub jakoś tak 8) )
Zdaje się, że oni razem to jedynie w "TC 2000" wystąpili.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
A TC2000 to przypadkiem nie był jakiś cyborg czy cóś Oglądałem to jeszcze w szkole podstawowej i mało pamiętam
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie. Ale na koniec się pogodzili, właśnie po tym efektownym KO
Po efektownym KO ktorego, co nalezy dodac, brat o wietnamskim rodowodzie swiadomie nie uniknol, mimo iz mogl bo kopniecie z wyskoku trwalo tyle czasu
A potem zyli dlugo i szczesliwie
Napisano Ponad rok temu
A może pamiętacie film z BOLkiEM, gdzie chiba na początku rozwalał arbuza przez deseczkę, walczył o wodę, używał nijakiej siły "Czi" i walczył u boku nijakiego Billi Banksa (lub jakoś tak 8) )
A czy Billi gral policjanta, akcja dziala sie w przyszlosci i walczyli przeciwko jakiejs kobiecie?
Jak tak to ten film jakos sie zwal T789 albo inne cyferki po T
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Festiwal Filmów Latynoamerykańskich
- Ponad rok temu
-
Tajski Boks i Shaolin w National Geographic Channel
- Ponad rok temu
-
MIDI
- Ponad rok temu
-
Nożownik
- Ponad rok temu
-
Vale tudo
- Ponad rok temu
-
Kolejny numer magazynu "Świat Neijia"
- Ponad rok temu
-
MMA w DC
- Ponad rok temu
-
Mark Kerr - Smashing Machine - NAPISY!!!
- Ponad rok temu
-
Kumpel do bicia
- Ponad rok temu
-
Amre Agaru.
- Ponad rok temu