Gołota: Kończę karierę
Napisano Ponad rok temu
Kończę karierę, jeśli w najbliższej przyszłości nie dostanę szansy walki o mistrzostwo świata - twierdzi 36-letni Andrzej Gołota w wywiadzie dla "Fightnews". - Nie mam czasu na mało istotne pojedynki, to nie ma sensu.
Polski bokser jest rozżalony. Jak twierdzi, wszyscy trzej najważniejsi mistrzowie świata ciężkiej kategorii unikają go jak ognia. - Próbowaliśmy się dogadać z Ruizem. Don King rozmawiał z ludźmi z obozu Witalija Kliczki. Żaden nie chce ze mną walczyć. Podobnie jak Chris Byrd, z którym mam nie dokończony biznes. Byrd wie, że przegrał walkę ze mną 17 kwietnia, nie chce rewanżu. Teraz mówi, że woli walczyć z pretendentem numer 1 - Jameelem McClinem. - Pytam, kto jest lepszy: pretendent numer 1 czy zawodnik, który zremisował z Byrdem, czyli ja? - pyta retorycznie Gołota.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kzady ktos iez emna w tej materii nie zgodzi znaczy, ze nie ma pojecia o boksie.
Napisano Ponad rok temu
- Na razie Don King nie rozmawia z Johnem Ruizem, jest zajęty organizowaniem innej walki. W przypadku Byrda poszło tylko o pieniądze. Chcemy dać kolejną szansę Gołocie. Pracujemy nad tym, by znaleźć mu godnego rywala. Nie sądzę, aby ktoś bał się Polaka. Jeżeli w grę wchodzą odpowiednio duże pieniądze, to każdy bokser zaraz jest w ringu – wyjaśnia Goodman.
- Gołota mówi, że chce zakończyć karierę, ale King mu na to nie pozwoli. Znajdą się dla niego rywale on jest bardzo medialnym bokserem. A teraz jego akcje wzrosły – dodaje.
Napisano Ponad rok temu
nie wiem,ale mi się wydaje,że w końcu środowisko bokserkie wymusi rewanż dla GOŁOTY by wyjasnić tę walkę i by rezultat wyłonił lepszego pięściarza..a wtedy moze i KILICZKO sparuje w ringu z andrejem..co o tym sądzicie?!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rei
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj wodnik chyba cos zamulony dzisiaj jestesna promotorze?!myslisz tak naprawdę?!to czemu nie opuścił andrzeja gdy ten był w niebycie?!i gdy zpaomniału o nim meria?!co?!~myslę że za dalkeo idziesz w swoim toku myslenia?!
rei
HW był potrzebny rozgłos, szum wokół organizacji Kinga, bo cała waga cieżka jest lekko mówiać do dupy, wiec odkopali medialnego białego Gołote. Murzyn-biały i masz 50% zysków wiecej.
Napisano Ponad rok temu
ale szkoda andrzeja..
odkopali go i teraz znów zakopia..
a faktycznie murzyn vs bialy....te walki zazwyczaj cieszą się duża oglądalnościa...
rasizm?!podświadomy?!
Napisano Ponad rok temu
Gołota jest najlepszym białym bokserem w historii wagi cięzkiej. Nie mówie tu o osiagnieciach tylko umiejętnosciach.
Kzady ktos iez emna w tej materii nie zgodzi znaczy, ze nie ma pojecia o boksie.
Ja sie nie zgodze, ale moze sie troche nie znam... 8)
A co powiesz o tym gosciu. Fani twierdza ze sile jego uderzenia mozna bylo mierzyc w skali Richtera :wink:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Record: Won 49, Lost 0, 43 KO's
Heavyweight Champion 1952-1956
Napisano Ponad rok temu
W czym?NO przeciez!!!! Rocky Marciano rzadzi!!!
kiedy?
Napisano Ponad rok temu
W czym?NO przeciez!!!! Rocky Marciano rzadzi!!!
kiedy?
i tyle
Napisano Ponad rok temu
Nie wiedziałęm o co Ci chodzi, czy o "ere Marciano" i jego 50 wygranych walk z rzędu czy moze o pjedynek Rayem Willsonem, który przeszedł do historii boksu?W czym?NO przeciez!!!! Rocky Marciano rzadzi!!!
kiedy?
i tyle
Te lole dotyczyły sensu i logiki Twojej wypowiedzi a nie Marciano.
Bo Ty jestes jednym wielkim lolem
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze raz przepraszam (gnoju )
Napisano Ponad rok temu
(gnoju )
wos
Nie mow ze uwierzyles w to wszystko co napisalem 8O
Dobra wracać do tematu, juz mi sie nie chce...
Napisano Ponad rok temu
HW był potrzebny rozgłos, szum wokół organizacji Kinga, bo cała waga cieżka jest lekko mówiać do dupy, wiec odkopali medialnego białego Gołote. Murzyn-biały i masz 50% zysków wiecej.
Z tego co ja wiem, to Gołota przyszedł do Kinga, a nie tak jak kolega wos napisał, że King odkopał Gołotę.
Chyba, że źle zrozumiałem słowa wos-ia.
Napisano Ponad rok temu
Ja słyszałem na odwrót, a jesli nawet Gołota przyszeł by do Kinga a ten podpisał znim kontarkt to mozna powiedzieć, ze go odkopał... czepiasz sie szczegułów.
Z tego co ja wiem, to Gołota przyszedł do Kinga, a nie tak jak kolega wos napisał, że King odkopał Gołotę.
Chyba, że źle zrozumiałem słowa wos-ia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K-1 Łódź za tydzień
- Ponad rok temu
-
Wyniki Kick-boxingu i Muay Thai Kobiet w 2004 roku
- Ponad rok temu
-
Nie będzie rewanżu Gołota - Byrd
- Ponad rok temu
-
Rekawice boxerskie wszystko co chcecie
- Ponad rok temu
-
Ciekawe strony o MT, KB i Boksie
- Ponad rok temu
-
zawody kika w krakowie w hucie? wiecie cos?
- Ponad rok temu
-
Muay Thai na discovery
- Ponad rok temu
-
Czy znacie techniki kb? :)
- Ponad rok temu
-
Ronin Szczecin Muay Thai-ZMIANY
- Ponad rok temu
-
Muay Thai Warszawa