Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sprzedam za 1/4
A tak serio na ile byście wycelnili takie noże?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chętnie bym kurcze kiedyś coś twojego zobaczył tlim... tak w rzeczywistości. A jak one się sprawdzają w praktyce? Robiłeś coś jakimś swoim nożem? Tak pytam...
Aha, tlim, ostrz swoje noże! To jest jeden z najważniejszych etapów w robieniu noża, który staje się narzędziem dopiero wtedy, jak jest ostry!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tlim, dlaczego nie ostrzysz swoich nozy?? Przeciez z tym juz chyba nie ma tyle roboty??
A poza tym hartujesz to czy zostawiasz surowa stal?
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tlim mysle zeidealnym rozwiazaniem dla Ciebie bylaby triangle z dodatkowymi pretami diamentowymi... aczkolwiek to kosztowny biznes
Napisano Ponad rok temu
tlim, dlaczego nie ostrzysz swoich nozy?? Przeciez z tym juz chyba nie ma tyle roboty??
A poza tym hartujesz to czy zostawiasz surowa stal?
KKamiLL
Ojoj, spróbuj naostrzyć sztylet o ostrzu 24cm, grubości krawędzi 1mm a zobaczysz że to nie takie łatwe. Mogę nasotrzyć, ale żeby wyglądało to ładnie i wogóle by było to dobrze zrobione to trzeba przeznaczyć na to kupe czasu lub mieć jakąś maszynkę by to szybko zrobić. Zastanawiam się nad kilkoma pomysłami, głównie chodzi o prowadnice by wszędzie kąt ostrzenie był taki sam, bo niestety większość ostrzałek dostępnych na rynku do tego się nie nadaje jeśli nie chce sie poświęcić całego dnia na ostrzenie jednego sztyletu.
Hartuje, odpuszczam i robie wszystko co potrzebaTo nie są imitacje
![]()
Ja jeśli są to piesze to :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to mi wyglada na idealne rozwiazanie, ciekawe czy mozna to to gdzies kupic...
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu