A jak mają się do tego prawa autorskie i wspieranie ciężko rozwijającego sie mma
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wydaje mi się że ta książka jest dla początkujących jak widziałem to są tam same techniki, które robi się na treningach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W tolkienie chyba tak okreslali Saurona lub Melkora. Ale w sumie to nie pamietam czytalem pare lat temuNie wiem czy Potterze był,ale to tekst z Lovecrafta(a on pisał paredziesiat lat wcześniej nim się pani Rowling urodziła...)W mitologi Lovecrafta takim mianem był określany jeden z wielkich przedwiecznych którego prawdziwe imie brzmiało Hasturtekst "ten-którego-imienia-się nie- wymawia" został zaczerpnięty z jakiegoś konkretnego tekstu? czy z głowy?
z Harrego Pottera
Napisano Ponad rok temu
imienia hastura sie nie wymienia, bo jak trzy razy powiesz hastur to sie pojawi hastur i cie rozpie**** :wink:W tolkienie chyba tak okreslali Saurona lub Melkora. Ale w sumie to nie pamietam czytalem pare lat temuNie wiem czy Potterze był,ale to tekst z Lovecrafta(a on pisał paredziesiat lat wcześniej nim się pani Rowling urodziła...)W mitologi Lovecrafta takim mianem był określany jeden z wielkich przedwiecznych którego prawdziwe imie brzmiało Hasturtekst "ten-którego-imienia-się nie- wymawia" został zaczerpnięty z jakiegoś konkretnego tekstu? czy z głowy?
z Harrego Pottera![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Koniecznie! Czekam z niecierpliwoscia.Kolega kupił w empiku w wola parku, ale nie wiem czt tam jeszcze jest. Dzisiaj albo jutro pojade sprawdzić ( kupić ). jak jeszcze jest to dam znać.
Napisano Ponad rok temu
ja szukalem ponad tydzien temu we wroclawskich empikach i ksiegarniach i tez nie znalazlem :?Na poczatku chcialbym przeprosic ze odswiezam tak stary temat.
Przemierzylem Warszawe w poszukiwaniu Vademecum. Bylem w kazdym wiekszym Empiku, zajrzalem do Traffic Club, odwiedzilem BudoSport oraz Hajime i... nic nie znalazlem. Czy ktos ma namiary gdzie mozna dostac VVT?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu