Vademecum Vale Tudo
Napisano Ponad rok temu
A jak mają się do tego prawa autorskie i wspieranie ciężko rozwijającego sie mma
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Sadow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak serio, to żadko zaglądałem do wszelkich książek, bądź gazet na temat sztuk walki - jakoś mnie to czytanie nie ciągnęło wolałem chodzić uczęszczać i oglądać różne treningi a ciekawostek dowiadywałem sie od znajomych, ale wiedziałem co to "budokan" po prostu go nie czytałem
No ale to sie zmieni
P.S To na serio już 250 numer ? 8O
Napisano Ponad rok temu
wydaje mi się że ta książka jest dla początkujących jak widziałem to są tam same techniki, które robi się na treningach
jak wskazuje nazwa (vademecum) to jest pozycja glownie dla poczatkujacych. wiec nie spodziewajcie sie bog wie czego. jak dla mnie calkiem spoko, historia, zawodnicy, wszystko okraszone fotkami. daje rade bez problemu.
co do formy to nie jest to ksiazka. raczej przypomina ww.playboya: P(dobry papier, klejone).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W tolkienie chyba tak okreslali Saurona lub Melkora. Ale w sumie to nie pamietam czytalem pare lat temuNie wiem czy Potterze był,ale to tekst z Lovecrafta(a on pisał paredziesiat lat wcześniej nim się pani Rowling urodziła...)W mitologi Lovecrafta takim mianem był określany jeden z wielkich przedwiecznych którego prawdziwe imie brzmiało Hasturtekst "ten-którego-imienia-się nie- wymawia" został zaczerpnięty z jakiegoś konkretnego tekstu? czy z głowy?
z Harrego Pottera
Napisano Ponad rok temu
imienia hastura sie nie wymienia, bo jak trzy razy powiesz hastur to sie pojawi hastur i cie rozpie**** :wink:W tolkienie chyba tak okreslali Saurona lub Melkora. Ale w sumie to nie pamietam czytalem pare lat temuNie wiem czy Potterze był,ale to tekst z Lovecrafta(a on pisał paredziesiat lat wcześniej nim się pani Rowling urodziła...)W mitologi Lovecrafta takim mianem był określany jeden z wielkich przedwiecznych którego prawdziwe imie brzmiało Hasturtekst "ten-którego-imienia-się nie- wymawia" został zaczerpnięty z jakiegoś konkretnego tekstu? czy z głowy?
z Harrego Pottera
a w tolkienie to po hyba po prostu nie wymieniali go z imienia
Napisano Ponad rok temu
Milego dnia, czytal ktos moze ten magazyn ?
Napisano Ponad rok temu
Przemierzylem Warszawe w poszukiwaniu Vademecum. Bylem w kazdym wiekszym Empiku, zajrzalem do Traffic Club, odwiedzilem BudoSport oraz Hajime i... nic nie znalazlem. Czy ktos ma namiary gdzie mozna dostac VVT?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Koniecznie! Czekam z niecierpliwoscia.Kolega kupił w empiku w wola parku, ale nie wiem czt tam jeszcze jest. Dzisiaj albo jutro pojade sprawdzić ( kupić ). jak jeszcze jest to dam znać.
Napisano Ponad rok temu
ja szukalem ponad tydzien temu we wroclawskich empikach i ksiegarniach i tez nie znalazlem :?Na poczatku chcialbym przeprosic ze odswiezam tak stary temat.
Przemierzylem Warszawe w poszukiwaniu Vademecum. Bylem w kazdym wiekszym Empiku, zajrzalem do Traffic Club, odwiedzilem BudoSport oraz Hajime i... nic nie znalazlem. Czy ktos ma namiary gdzie mozna dostac VVT?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzwoniłem do wydawnictwa powiedzieli mi że w empikach już na pewno nie będzie, może rzucą coś w piątek do "ruchu".
Wznowienie może dopiero za rok.
Swoją drogą to dziwne że nie chcą dodrukować czegoś co ma szanse sie sprzedać. Wiem że to drogie, skomplikowane technicznie itd. ale drukują mase rzeczy które zalegają prawdopodobnie na pólkach i nie są to chyba wydawnictwa wysokonakładowe.
Napisano Ponad rok temu
Wznowienie może dopiero za rok. ]
Co to znaczy do "ruchu". Niech powiedza do ktorych kioskow kurde bo ja chce to miec a nie do ruchu i tyle. Czy to wydawnictwo ma wogole strone internetowa?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ktory Pride najlepszy?
- Ponad rok temu
-
Pride GP 2004 Critical Countdown (20 czerwiec)
- Ponad rok temu
-
Igor Vovchanchyn turnieje w których brał udział
- Ponad rok temu
-
Kyokushin vs K1 - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
Pankration Vs. Estokada
- Ponad rok temu
-
:-))) (video)
- Ponad rok temu
-
Wstyd panie Kubacki
- Ponad rok temu
-
Vale Tudo W-wa--kiedy kolejne eliminacje???
- Ponad rok temu
-
Co w jakie dni w emersie-katowice
- Ponad rok temu
-
ARUZE K-1 WORLD GP 2004 (6 czerwiec)
- Ponad rok temu