TO NIE JEST KŁAMSTWO !!! A JAK NAPISAŁEM TA POMYŁKA NIE MIAŁA WPŁYWU NA OGÓLNY WYNIK !!!To co piszesz, to poprostu kłamstwo. Zresztą nawet gdyby ta ocena, której mówisz była prawdziwa (a nie jest) Twój zawodnik zająłby miejsce 5, a zajął 6, czyli o jedno wyżej. I tak bez medalu.
KRYTYKUJĘ BO WG. MNIE ŹLE SĘDZIOWALI !!! SIEBIE NIE KRYTYKUJĘ BO WG. MOJEJ OPINII SĘDZIOWAŁEM ODPOWIEDNIO !!! (CHOCIAŻ BARDZO MOŻLIWE ŻE TO JA SĘDZIOWAŁEM ŹLE). JA SĘDZIOWAŁEM ZGODNIE Z ZASADĄ ŻE SĘDZIUJĘ "TRADYCYJNE FORMY RĘCZNE" A NIE SPORTOWE FORMY WUSHU !!!Nie wiem dlaczego z takim uporem krytykujesz sędziów w konkurencjach form? Nie pamiętam Cię jako sędziego na dużych zawodach, a "trochę" startowałem i w formach i w walkch. Może sędziujesz jakieś inne duże zawody a nie Mistrzostwa czy Puchar Polski i dlatego masz spore w tym doświadczenie.
NIE SĄDZĘ ŻE JESTEŚ IDIOTĄ KTÓRY SĄDZI ŻE DAŁBYM WŁASNEMU ZAWODNIKOWI AŻ TAK NISKĄ OCENĘ TYLKO PO TO ABY PÓŹNIEJ CZEPIAĆ SIĘ O WYNIKI NA TYM FORUM !!!Nie wiem... Ktoś dał 7,2. Kto nie wiem. Może Ty, żeby nie być posądzonym o stronniczość. Jak wiesz protokoły nie były podpisywane i w żaden sposób nie dojdziemy, kto taką ocenę wystawił. Zresztą nikt nie ma zamiaru się w to bawić.
Poza tym to, że zawodnik zajmuje drugie czy trzecie miejsce, mimo, że robił błędy nie świadczy o tym, że nastąpiła zmowa sędziów. Może też świadczyć o tym iż mimo tych błędów i tak był zawodnikiem lepszym niż Ci, kótrzy zajęli odleglejsze miejsca.
jAK NAPISAŁEM - NAWET TA "POMYŁKA" NICZEGO NIE ZMIENIŁA !!!