czesc informacji nawet ciekawa szkoda, ze niewiadomo, ktora czesc z nich jest prawdziwa
Która część jest prawdziwa ?
Czy ktoś może mi powiedzieć kiedy następna selekcja do "Formozy" ? No i gdzie się zgłosić ?
Napisano Ponad rok temu
czesc informacji nawet ciekawa szkoda, ze niewiadomo, ktora czesc z nich jest prawdziwa
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś może mi powiedzieć kiedy następna selekcja do "Formozy" ? No i gdzie się zgłosić ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.frogman.prv.pl/
Aktualizacja serwisu Combat Divers.
Nowe fotki w galeriach i dział z filmami.
Zapraszam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Widziałem "tajną baze Formozy", a nawet zrobiłem z niej pare nurów. Zdjęć niestety nie posiadam bo jakiś nawiedzony gość jak zobaczył, że pstrykamy sobie fotki to nas strasznie zrugał i zabrał nam klisze
A my młodzi, wystraszeni pozwoliliśmy mu...
Wracając do tematu-wg mojej wiedzy siła bojowa tego oddziału jest dyskusyjna. Prozaicznie-mało jest ich. Coś kiedyś wspominali o połączeniu Gromu i Formozy, ale na razie cisza.
Napisano Ponad rok temu
Odznaka Grupy Specjalnej Płetwonurkow (srebrne skrzydła):
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Odznaka Ośrodka Szkolenia Nurków i Płetwonurkow w Gdyni:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
ciekawostka może być, że chłopaki nie nosza USów w panterze, tylko innego kamuflarzu, bardziej "woodlanowskiego"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze jedno - wiedza kaprala na ten temat jest miejsza od wiedzy mojego syna.uuu....eeee..... przewiduje trzęśienie ziemi 8O Nie byłbym tak śmiały w deprecjonowaniu wiedzy Kaprala w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
a co powiecie o "tajnej bazie formozy"?
he moze wiemy to samo. a moze ktos to to widzial?
Nie prowokuj przy piwku opowiem pare ciekawych historyjek :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jo,
masz zabawę w odnajdywaniu postów spzred 4 lat?
W jednym ci przyznać muszę rację, z tymi panterami i woodlandami to głupotę palnąłem. aż sam sie zdziwiłem, jak pzreczytałem, zacytowany pzrez Ciebie fragment.
Ale może coś sprecyzujesz? Znamy się przypadkiem? Z gdynki jestes?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu