Trening rano/wieczor
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak swoja droga trzeba w koncu ruszyc tylek i pocwiczyc bo od zimy w ten sposob nie cwiczylem (zeby nie bylo w zimie nie plywam w morzu :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Moro - Ty to masz dobrze - chciałbym móc czasami, w czasie ćwiczeń porannych kąpać się w morzu- jak na filmach :wink: mogę co najwyżej w Wiśle ale to chyba nienajlepszy pomysł...
Napisano Ponad rok temu
teraz juz tak dobrze nie mam bo przeprowadzilem sie i nie mieszkam juz tak blisko morza zeby sobie do niego biecMoro - Ty to masz dobrze - chciałbym móc czasami, w czasie ćwiczeń porannych kąpać się w morzu- jak na filmach :wink: mogę co najwyżej w Wiśle ale to chyba nienajlepszy pomysł...
Napisano Ponad rok temu
Ja ćwicze jedynie po południu lub wieczorkiem niechce mi sie 10razy dzienie brac prysznic jeszcze mi skóra odejdzie a włosy sie zniszcza: P [ no chyba ze ktos lubi swojskie zapachy ; P ] a po takim wieczornym treningu[czasem nocnym 22:00 ] to śpie jak trafiony strzała drowów
ps. moro Ty to miałes raj z tym morzem ja conajrzywej moge w zalewie technicznym elektrowni ale od tego moze mi 3 reka wyrosnąć : P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
takie tam pierdzenie - ze 50 minut mi schodzi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowe przepisy zawodów sportowych ITF (NK)
- Ponad rok temu
-
Nowe doboki ITF (NK).
- Ponad rok temu
-
eliminacje olimpijskie Tkd
- Ponad rok temu
-
Czym kopać
- Ponad rok temu
-
Taekwondo w K-1