Imagestation strasznie zepsuł jakość rysunku i jest nieostry. jak jakieś problemy, to może przepiszę, co tam jest w tych objaśnieniach.
I jak wam się podoba?

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Brisban napisał
przyznam się szczerze - nie wykonywałem tego, zrobił kolega, ja się tylko tym bawiłem i mi się spodobało, myśle, że niedługo sobie zrobie, jak się nauka skończy (właśnie, teraz przez te wasze noże nie mogę sięskupić na nauce :twisted: )A jak to wykonales ? Glownie chodzi o materialy i jak "pojemnik" na pocisk zrobiles ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Sulej napisał
wiadomo, zdolny jestemKurcze masz talent plastyczny jak to sam rysujesz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_fraktal0 napisał
To już trzeba być "zdolnym inaczej"Pionowo to sie można wykastrować niechcący..
![]()
![]()
pozdrawiam
fraktal0
Napisano Ponad rok temu
budo_smoku napisał
Niekoniecznie..To już trzeba być "zdolnym inaczej"Pionowo to sie można wykastrować niechcący..
![]()
![]()
pozdrawiam
fraktal0Ale pomysł mocny
![]()
Napisano Ponad rok temu
jak to - wygiąćA na powaznie-w pionie-to trzeba sie cholernie wygiąć.I łatwo walnąć sobie tuz pod nogi albo wręcz w nogę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie widziałeś mojej księgowejA drzewo (jak i człowiek) jet raczej wyższe niż szersze. I oto chodzi, oto chodzi
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu