Pomylka czy celowosc dzialania
Napisano Ponad rok temu
W zasadzie pytanie jest retoryczne ale niech tam.
Zamowiem w Military.pl CRKT Plan B fixed przyslano mi CRKT Model 7 blackfolderek. Zastanawiam se czy wykonac operacje odkrecania.
Cena odebranego sprzetu jest dwokrotnie wyzsza niz zamawionego przeze mnie (ale zaplacilem jak za plan W zasadzie zysk, chociaz chcialem akurat ostrze stale, ale zeby bylo ciekawiej w ich opisach produktu ten skladak nie figuruje jako Model7. A moze tylko dlatego ze jest czarny?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W pewną sobotę zamówiłem u nich Tri-Angla. W poniedziałek rano telefon od kuriera z Szybkiej Paczki, że ma dla mnie paczkę z Sopotu, pobranie 339 zł itp. - super. Umówiliśmy się na 14, kurier się pojawił, dał co trzeba, zainkasował co trzeba i poszedł.
Wieczorem z zapałem wypróbowuję nabytek, a tu - dzwoni domofon: kurier, tym razem z Servisco-DHL, że ma dla mnie paczkę z Sopotu, za pobraniem 339 zł itp. itd... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Jedyne co mnie wkurzylo to to ze tak bardzo wyczekiwalem na mojego BK7 bo kurier szybkiej paczki mial przyniesc to w piatek. a przyniosl w poniedzialek dopiero.
Myslalem ze ochujam przez caly weekend.
Ale teraz wiem ze jak cos ma byc na dany dzien to trzeba do nich dzwonic i sie dopominac bo inaczej Cie oleja.
Aha, jak zadzwonilem w poniedzialek to powiedzieli mi ze kurier byl w piatek dwa razy, a de fakto nie byl wcale bo caly dzien na neigo czekalm
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Zamówiłem Gerbera Ez-Out (zwykłego), a przysłali w wersji Skeleton. Jestem szczerze zadowolony z tej pomyłki!!!
Z latarką zaś, nie było żadnych problemów (i czekałem na nią tylko 3 dni). Szkoda, że przysłali czarną, a nie oliwkową (oczywiście, wcześniej o tym mnie powiadomili, a ja wyraziłem zgodę na zmiany w zamówieniu...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
rysunki, schematy noży (strider, swamp rat itp)
- Ponad rok temu
-
pushdagger-gdzie w Warszawie??? HELP!!!
- Ponad rok temu
-
Korzyści z noszenia multitoola
- Ponad rok temu
-
A mnie sie podoba...
- Ponad rok temu
-
nowe szaty cesarza...
- Ponad rok temu
-
Ostrzalka kieszonkowa?
- Ponad rok temu
-
Spyderco w Sharq (Warszawa, Galeria Mokotów)
- Ponad rok temu
-
Rozkręcanie
- Ponad rok temu
-
Sebenza po raz n-ty...
- Ponad rok temu
-
POMOCY - Kto naostrzy i wypoleruje!
- Ponad rok temu